Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Αντιδήμαρχος Δελφών Δημοτικής Ενότητας  Ιτέας κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη, σας προσκαλεί να παραβρεθείτε στην «ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»  την   Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00’ στο λιμάνι της Ιτέας  .
Η φετινή αθλητική χρονιά ήταν πολύ σημαντική για τον αθλητικό κόσμο της Ιτέας.
Στην γιορτή θα βραβευθούν:
  • Ο  υπεραθλητής Κώστας Ζεμαδάνης
  • Α.Σ.  Αστέρας Ιτέας
  • Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας
  • Ναυτικός Όμιλος Ιτέας.
  • Αθλητικός Σύλλογος Ιτέας
  • Αθλητικός Σύλλογος «ΠΑΜΜΑΧΟΙ» TAEKWONDO  ΠΑΓΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΛΗΜΑ
  • Αθλητικός Σύλλογος «ΔΡΑΚΟΙ»  
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτικής Ενότητας Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

…………………………………………………………………………
Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας διοργανώνει για πρώτη φορά  «ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΤΕΑΣ» την Κυριακή 28 Μαϊου 2017 και ώρα 20:00 , στην οποία θα βραβευθούν όλα τα αθλητικά σωματεία και οι αθλητές της πόλης της Ιτέας, που διέπρεψαν κατά την τρέχουσα Αθλητική χρονιά.
Α.Σ.  Αστέρας Ιτέας  για την άνοδο της ομάδας στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.  Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος της Ιτέας Φωκίδας, που ιδρύθηκε το 1936. Ο Αστέρας Ιτέας συμπληρώνοντας 81 χρόνια ένδοξης ιστορίας πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία του την συμμετοχή του στην Τρίτη (Γ) εθνική κατηγορία κάτι που θα φέρει την ομάδα μας αντιμέτωπη με 15 διαφορετικούς νομούς της Ελλάδας.
Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας  για τις επιτυχίες της Ομάδας Μπάσκετ. Ο Γ.Σ. Ιτέας ιδρύθηκε το 1984 και από το 1989 και μετα άρχισε να τροφοδοτεί τις Εθνικές Ομάδες. Φέτος η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων (4η φορά στην ιστορία τους).
Παράλληλα, ο Γ.Σ. Ιτέας  φέτος, διαθέτει τρεις αθλητές στην Εθνική Ελλάδας και συγκεκριμένα:
Εφήβων : Χρήστο Κουτρόγιαννος,
Παίδων: Γιώργος Παγώνης και
Παμπαίδων : Μάνος Σανούδος  
Ναυτικός Όμιλος Ιτέας. Ο Ν.Ο. Ιτέας ιδρύθηκε το 1964 . Ο Ν.Ο. Ιτέας δραστηριοποιείται στο χώρο του υγρού στίβου, επιτελώντας αγωνιστική δραστηριότητα στα αθλήματα της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης. Φέτος αθλήτρια της αγωνιστικής κατηγορίας του ΝΟΙ συμμετέχει σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από επίτευξη του κατάλληλο χρόνου σε ημερίδα ορίων . Στο άθλημα της υδατοσφαίρισης η ανδρική ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας, αφού κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 κατετάγη 3 η  στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η νεοσύστατη ομάδα υποδομών, φέτος, για πρώτη φορά συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των μίνι-παίδων καθώς και σε διεθνή τουρνουά που διεξάγονται στην Ελλάδα.
Αθλητικός Σύλλογος Ιτέας  ιδρύθηκε το 2014 και φέτος η  γυναικεία ομάδα Βόλεϊ είναι στην Β΄Εθνική κατηγορία
Τους Αθλητές του TAEKWON-DO , από τα δύο σωματεία που εδρεύουν στην πόλη μας, που διακρίθηκαν  σε πανελλήνιο επίπεδο
Τον υπεραθλητή Κώστα Ζεμαδάνη, ο οποίος είναι αθλητής   του   τριάθλου υπεραπόστασης ULTRA-TRIATHLON από το 2012 έως σήμερα, αλλά και αθλητικός πρεσβευτής του Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π.-ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.
  Ο   Κωνσταντίνος Ζεμαδάνης  είναι ο άνθρωπος που διαθέτει σιδερένια αντοχή και ατσαλένια θέληση. Και αυτό γιατί αγωνίζεται σε αγώνες υπεραπόστασης. Είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που συμμετείχε το 2014 στο Μεξικό στο «Deca Ultra Triathlon», δηλαδή επί δέκα συνεχόμενες μέρες κάλυπτε μεγάλες αποστάσεις σε τρέξιμο, κολύμπι και ποδήλατο και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον κόσμο
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του αθλητισμού, να στηρίξει τις τιτάνιες προσπάθειες των αθλητικών σωματείων  της πόλης μας  και να είμαστε όλοι παρόντες την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 20:00’ στο Λιμάνι της Ιτέας στην εκδήλωση «ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΤΕΑΣ».

1 σχόλιο:

  1. Αναλυτικη αναφορα σε ορισμενους,λακωνικη σε καποιους αλλους...προσωπικες συμπαθειες κ αντιπαθειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή