Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Στην Ιτέα το 3ον Ράλλυ Σπρίντ ΑΣΜΑ "Γιώργος Μοσχούς" (Δελτίο Τύπου)

Η αγαπημένη ειδική διαδρομή των οδηγών

   
    Αναβιώνει και επαναχρησιμοποιείται η παγκοσμίως γνωστή ειδική διαδρομή “Καρούτες”, η οποία για τους οδηγούς του WRC αποτελεί, ότι και η κλασσι- κή διαδρομή του Μαραθωνίου, για τους μαραθωνοδρόμους όλου του κόσμου.
   Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα, όπως μας πληροφορεί και το σχετικό και παρατιθέμενο Δελτίο Τύπου της Δ.Ε. Ιτέας, η στάθμευση, ο έλεγχος, η εκκίνηση και ο τερματισμός των αυτοκινήτων, θα γίνει εδώ στην πόλη μας και μάλιστα στο γνωστό σημείο για τους οδηγούς, στην Μαρίνα Ιτέας.
   Το προ-προηγούμενο Σαββατοκύριακο 29-30/4/2017, αρκετές αγωνιστικές ομάδες με τα αυτοκίνητά, τα πληρώματα και τους μηχανικούς τους, είχαν καταφθάσει στην πόλη μας για τις δοκιμαστικές τους διαδρομές, ενώ για το προσεχές Σ/Κ, αναμένεται η πόλη, η παραλία και η ειδική διαδρομή στις Καρούτες, να κατακλυσθούν από φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Σχετικό είναι και το άρθρο με όλα τα στοιχεία του αγώνος στο link :

****************************************


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                    Ιτέα 10 Μαΐου 2017
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για ακόμη μια χρονιά, η πόλη της Ιτέας φιλοξενεί μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση, όπως είναι το 3ο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ  «Γιώργος Μοσχούς »,  το οποίο προσμετρά στο Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων .
Η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει ένθερμα την πραγματοποίηση τέτοιων διοργανώσεων, καθώς μέσα από αυτές ενθαρρύνεται μια αξιόλογη προσπάθεια και ταυτόχρονα, προβάλλεται και αναδεικνύεται ο τόπος μας .Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
  ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΪΟΥ 2017
Διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Μαΐου από τις 16.00 έως τις 19.00 στο MyKteo - Βιοτεχνικό Πάρκο Άμφισσας.
Εν συνεχεία, τα αυτοκίνητα θα βρεθούν στην Κεντρική Προβλήτα Ιτέας, όπου θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα στις 21.00 στο Λιμάνι της Ιτέας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2017
Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στην ειδική διαδρομή «Καρούτες» στις 09.33 το πρωί της Κυριακής 14 Μαΐου, ενώ τα επόμενα δύο σκέλη είναι προγραμματισμένα για τις 11.44 και 13.55 αντίστοιχα.
Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στις 14.45 στη Μαρίνα Ιτέας.
Στις 17.00  θα διεξαχθούν οι απονομές στο   Λιμάνι της Ιτέας.
Ο Δήμος Δελφών, η Δημοτική Ενότητα Ιτέας  και εμείς προσωπικά, στεκόμαστε δίπλα στο Αθλητικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.)  και είμαστε βέβαιοι πως τόσο οι θεατές, όσο και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ευχαριστηθούν έναν όμορφο και ασφαλή αγώνα.
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

1 σχόλιο:

  1. Τι εδωσε ακριβως η κα Αντιδημαρχος κ εβγαλε δελτιο τυπου? Το λιμανι τη μαρινα? Εχουν ξεφυγει εντελως εκει στο Δημο Δελφων? Εκτος κ αν το Λιμενικο ταμειο Φωκιδας εγεινε Δημοτικο.Θεε μου τη τρελα ειναι αυτη που ΖΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή