Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

"ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩΜΕΝ!" (Η Χωροφυλακή επανέκαμψε στην Φωκίδα...)

Προσκλητήριο

Όλοι στο Τοπικό Συμβούλιο 
σήμερα ώρα 19:00'

   Η από μηνών υποβόσκουσα δυσάρεστη αναγγελία για το “Τουριστικό” Λιμάνι (τρομάρα μας...) των Δελφών και οι χαλεπές για την πόλη μας ειδήσεις, επήραν σάρκα και οστά στην σημερινή σύσκεψη της Αστυνομικής Διευθύνσεως του Νομού μας, όπου ο Αστυνομικός Δ/ντής (γιατί έτσι ήθελε) “πέταξε” έξω την αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητος Ιτέας.
Μας επήραν το Υποθηκοφυλάκιο
Μας επήραν το Κτηματολόγιο
Μας επήραν το Ειρηνοδικείο
Μας επήραν όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες
Μας επήραν το Λιμενικό Ταμείο
Μας έκλεισαν το 6θέσιο Δημοτικό Σχολείο
Μας υποβάθμισαν το Κέντρο Υγείας
Μεθοδεύουν να μας πάρουν την Πυροσβεστική
Μας πήραν την Τροχαία
και τώρα μας παίρνουν και το Αστυνομικό Τμήμα.

Πρέπει να σταματήσουμε να παρατηρούμε απλώς “τα τραίνα να περνούν” όπως ο Βουλευτής μας. 
 Πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε δεδομένη την ανυπαρξία μας και να βαυκαλιζόμαστε με “Φιέστες”, με “Εκδηλώσεις” και με καθρεφτάκια και χάνδρες. Καιρός είναι.

‘Ολοι στο Τοπικό Συμβούλιο!

*****************************************************

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ                        Ιτέα 31 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          
Tους κατοίκους της Ιτέας καλεί στην αποψινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας Τετάρτη 31 /05/2017 και ώρα 19:00 στο Κυριακοπούλειο η Αντιδήμαρχος κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη, για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την μετακίνηση 10 Αστυνομικών Υπαλλήλων, που αποφασίστηκε σήμερα σε σύσκεψη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για την κατανομή της δύναμης των μονάδων που καταργήθηκαν ή υποβαθμίστηκαν με το ΠΔ 7/9-2-2017.
Η κ. Πιλάλα καταγγέλλει τον Αστυνομικό Διευθυντή για αντιδημοκρατική συμπεριφορά καθώς δεν δέχτηκε να τη δει ούτε για ένα λεπτό την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η σύσκεψη. Τονίζει δε ότι αιφνιδιάστηκε όταν αργά το βράδυ της Τρίτης πληροφορήθηκε ότι το πρωί θα λάβει χώρα μια τέτοια σύσκεψη, χωρίς να έχουν ενημερωθεί από κανέναν, ενώ αντιθέτως υπήρξαν πολιτικές διαβεβαιώσεις, τόσο από το υπουργείο, όσο και από το βουλευτή ότι δε θα πειραχθεί η δύναμη της Ιτέας.
«Μετακινούν δέκα Αστυνομικούς υπαλλήλους, δηλαδή το 1/3 της συνολικής δύναμης στην Ιτέα και ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν δέχτηκε ούτε καν να με ακούσει για ένα λεπτό σε ένα κρεσέντο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, ενώ ο υποδιευθυντής κ. Σταματέλος με απείλησε με συκοφαντική δυσφήμιση. Οι συμπολίτες μας πρέπει να έρθουν απόψε στο Τοπικό Συμβούλιο και να υποστηρίξουν την περιοχή μας και την ασφάλειά μας. Την ώρα που ο δήμος Δελφών και οι συναρμόδιοι φορείς καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, το να γίνονται τέτοιες ενέργειες, μόνο ως υπονόμευση μπορεί να εκληφθεί». 
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας


Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου