Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


To Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας θέλει να ευχαριστήσει θερμά ένα μεγάλο μέρος του κόσμου της Ιτέας που στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του σωματείου για διάκριση ,αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας.
Ακόμη θέλει να ευχαριστήσει πλήθος επιχειρήσεων που παρά τις αντιξοότητες της εποχής επιλέγουν να διαφημιστούν και να στηρίξουν τον σύλλογο μας , ηθικά και υλικά.
Εμείς από πλευρά μας, διοίκηση τεχνικό τιμ και παίχτες θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας και να ανταποδώσουμε την αγάπη που λαμβάνουμε.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !


(Σύντομα θα υπάρξει και αναλυτική ανάρτηση των επιχειρήσεων που στηρίζουν την προσπάθεια του Αστέρα Ιτέας)


1 σχόλιο:

  1. Προς τον ανώνυμο σχολιαστή μας 9:26'
    Για το θέμα στο οποίο αναφέρεσθε, υπάρχει απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, με πολλούς όμως αστερίσκους. Το οποίο και διερευνούμε.
    Για το όνομα το οποίο επίσης αναφέρετε στο σχόλιό σας, δεν γνωρίζουμε τίποτε. Εάν μπορείτε να μας βοηθήσετε, θα ασχοληθούμε.
    Εξ άλλου, το ''epikourositeas.blogspot.gr'', έχει αποδείξει ότι ασχολείται και αναδεικνύει ''θεματάκια'' των οποίων οι ''δημιουργοί'', έχουν λόγους να μην επιθυμούν την δημοσίευσή των. Άν και ομολογουμένως, δεν τα ''προλαβαίνουμε'' όλα.
    Ευχαριστούμε. Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή