Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΑ ΚΟΜΜΕΝΟ, ΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ...ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Παραγγελιές...

   Με λυμένα όλα τα προβλήματα του Δήμου Δελφών, με όλες τις Δημοτικές Ενότητες να υλοποιούν απρόσκοπτα τα Τεχνικά τους Προγράμ- ματα, με όλες τις Δημο- τικές Υπηρεσίες να προ- σπαθούν να διοχετεύσουν το τόσο μεγάλο περίσ- σευμα ενέργειας και πόρων από το Δημοτικό Προϋπολογισμό στην καθημερινότητα των πολιτών και με το δίδυμο Πολιτισμός-Αθλητισμός, να κυριαρχεί στις ανθούσες κοινωνίες (και οικονομίες) όλων των διαμερισμάτων του Δήμου, είναι λογικό, το Δημοτικό Συμβούλιο να μην έχει αντικείμενο για να ασχολείται, μιας και όλα είναι στον ‘’αυτόματο πιλότο’’ και τακτοποιημένα.
 
 Για αυτό και όταν προκύπτει κάποιο ‘’θεματάκι’’, είναι αφορμή για συνάντηση των Δημοτικών Συμβούλων, είναι ευκαιρία για την λειτουργία των θεσμών και των διαδικασιών εντός του Δήμου και είναι ένας μοναδικός τρόπος προκειμένου να διαφημισθεί η ευμάρεια και η εξωστρέφεια του Δήμου μας. Είναι τρόπον τινά, μια εορτή για αυτούς τους ανθρώπους, των οποίων στην προσωπική ζωή άλλο μέλημα δεν υπάρχει, παρά μόνον η ανάπτυξη του Δήμου.

   Έτσι και τώρα. Μη υπαρχόντων άλλων θεμάτων (και προβλημάτων βεβαίως, βεβαίως...), ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκάλεσε σε συνεδρίαση το Σώμα, με ένα και μοναδικό θέμα : 
Την διάθεση πιστώσεως από το ανθηρό Ταμείο του Δήμου, προκειμένου ο Δήμος Δελφών να χρισθεί συν-διοργανωτής σε αγώνα μηχανών Enduro.

Τι να προσθέσουμε εμείς;... Το σχετικό Δελτίο Τύπου είναι σαφές.
Εκείνο το οποίον όμως δεν αναφέρει είναι, ποιός είναι ο ‘’παραγγέλων’’ την οικονομική ανάμιξη (χορηγία) του Δήμου Δελφών σε αγώνα Enduro μηχανών, για ποιόν λόγο και πόσο είναι το αιτούμενο ύψος της χορηγίας.

Θα συμφωνήσουμε όμως με τα γραφόμενα του Ματθαίου (Δ’ 23, Θ’ 35, Ι’ 1), ότι υπάρχουν βότανα (και συνιστώνται), ‘’δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν...’’..
Όπως και αβασκανίες επίσης. Ομαδικές...

σ.σ. : Στο προ ολίγων ημερών πραγματοποιηθέν Δημοτικό Συμβούλιο, στην Ημερησία Διάταξη υπήρχαν 41 θέματα προς συζήτηση.

************************************* 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου