Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΙΤΕΑ-ΔΕΛΦΟΙ : ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Καλό Καλοκαίρι!...

   Η Π.Ε. Φωκίδος, η Δ.Ε. Ιτέας και η Ι'ΕΠΚΑ Δελφών, συνδιοργανώνουν και υποστηρίζουν αυτή την όμορφη σειρά εκδηλώσεων του τριημέρου 20 έως 22 Ιουνίου 2014 στην Ιτέα και στους Δελφούς.
Το αφιέρωμα στην Ευρωπαϊκή Εορτή Μουσικής, ξεκινά από την Παρασκευή 20 Ιουνίου και ώρα 21:00' στους Δελφούς, με μια συναυλία (κιθαρωδία) του συνθέτη Αντώνη Μίτζελου, στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου,
όπου θα ακουσθούν μελωποιημένα έργα των Πινδάρου, McLaughlin, Al di Meola και Αντώνη Μίτζελου.
Την επομένη, ημέρα Σάββατο, θα εμφανιστεί από το πρωΐ στους δρόμους της Ιτέας η Φιλαρμονική της,  ενώ έχουν προγραμματισθεί για το βράδυ της ίδιας ημέρας, δύο  σχεδόν ταυτόχρονες (ατυχώς...) μουσικές εκδηλώσεις-συναυλίες.  Η πρώτη στην πλατεία Ηρώων, στις 21:30' σύμφωνα με το πρόγραμμα και η δεύτερη στον χώρο της Μαρίνας, στις 21:00' επίσης.

Άποψή μας : Θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους (μουσικούς και ακροατές), η μεν Βαλεντίνη με την παρέα της, να τραγουδήσουν τις προσεγμένες και αγαπημένες μελωδίες μας, στις 21:00' στην πλατεία Ηρώων, ο δε Θανάσης, επίσης με τους ''δικούς'' του, να μας 'πεί τα έντεχνα κι αισθαντικά του τραγούδια στην Μαρίνα, μετά από 1,5 ώρα.  Δηλ. κατά τις 22:30'. Για να τους χαρούμε όλους.

Το 3ήμερο αφιέρωμα στην Ευρωπαϊκή Εορτή της Μουσικής θα κλείσει, με συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής στην πλάζ ''Βραχάκια'' της Κίρρας, την Κυριακή 22-6-2014 στις 21:00' το βράδυ.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!

4 σχόλια:

  1. την κυριακη στα βραχακια εχει και κατι αλλο διαβασε το προγραμμα καλα και διορθωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για λόγους συντομίας, δεν αναφέρθηκε ότι την Κυριακή στα ''Βραχάκια'' θα ακουστούν εκτός από Ηλεκτρονική Μουσική και Swing/Ska/Reggae.
    Διορθώνουμε για να μην αδικήσουμε τους Dj.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη πιστευω οτι δεν εισαι τοσο ασχετοσ αλλα κανεισ οποτε θεσ τον χαζο μαθε λοιπον οτι οι Tyxedo Conspiracy ειναι μπαντα απο αθηνα και αυτοι παιζουν swing κλπ

      Διαγραφή
    2. Όπως πιστεύετε και όπως τα λέτε. Δεν έχουμε λόγους.

      Διαγραφή