Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

KIN/KH ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΑΣ : ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ...Προβολή.  Τί άλλο;

   Πάγοι, κρύο, μαγεία, εξωτισμός και περιπέτεια, ανακατεμένα όλα μαζί μέσα στην υπόθεση, ενός όμορφου παραμυθιού, θα γεμίσουν την  μεγάλη οθόνη την Κυριακή στην Άμφισσα.  Κινούμενα σχέδια μιας βραβευμένης με Oscar ταινίας, θα γοητεύσουν μικρούς και μεγάλους.


*****************************************

    Η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας την Κυριακή 9/3/2014 στις 6:00μ.μ θα προβάλει στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας,την βραβευμένη με Oscar καλύτερου animation
για το 2013 ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο ''Ψυχρά κι Ανάποδα''. Η ταινία θα παιχτεί και σε δεύτερη προβολή στις 8:00μ.μ. Γενική είσοδος για το κοινό 5ευρώ.


Περίληψη
Μετά τα «Μαλλιά Κουβάρια» και «Ραλφ η Επόμενη Πίστα», τα Walt Disney Animation Studios παρουσιάζουν την τρισδιάστατη κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Ψυχρά και Ανάποδα». Πρόκειται για διασκευή της ιστορίας του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν «Η Βασίλισσα των Πάγων» σε σκηνοθεσία των ευφάνταστων Κρις Μπακ και Τζένιφερ Λι. Τα τραγούδια και τη μουσική της υπογράφουν τα αστέρια του Broadway, Ρόμπερτ Λόπεζ και Κρίστεν Αντερσον Λόπεζ.

Υπόθεση
Η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη πριγκίπισσα Αννα πρέπει να συνεργαστεί με τον Κριστόφ, έναν απότομο, βουνίσιο τύπο, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι. Σκοπός τους είναι να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα Ελσα, που δεν είναι άλλη από την αδελφή της Αννα, και να λύσουν επιτέλους τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο. Η Αννα και ο Κριστόφ θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές τύπου Εβερστ συνθήκες, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα και μαγικά φαινόμενα σε κάθε γωνία. Πολύτιμοι σύμμαχοι τους στον αγώνα θα είναι ο ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Ολαφ και ένας ψωριάρικος τάρανδος που ακούει στο όνομα Σβεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου