Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ Α.Τ. ΓΡΑΒΙΑΣ


Ο Πραίτωρ!

    Προφορική επιθυμία τινός εξαιρέτου(!) ανδρός, είναι η ενίσχυση των Αστυνομικών Σταθμών Γαλαξειδίου και Ερατεινής, με ''οικειοθελώς  και αδαπάνως'' προσφερθέντες Αστυνομικούς, μόνον από το Αστυνομικό Τμήμα  Γραβιάς.
 Και τούτο να συμβεί μόνον για το χρονικό διάστημα ενός μηνός, εντός του οποίου προσδοκάται, ότι θα λυθούν με αυτόν τον τρόπο, όλα τα χρονίζοντα προβλήματα στους δύο απογυμνωμένους (όντως) Αστυνομικούς Σταθμούς.
   Η απάντηση από το σύνολο των Αστυνομικών του Τμήματος Γραβιάς, όπως ήταν λογικό, ήταν  αρνητική στην ''οικειοθελή και αδάπανη'' μετακίνησή τους, με αποτέλεσμα το θέμα να έχει ''παγώσει'', όπως λέει και ο Αν. Δ/ντής της Α.Δ. Φωκίδος.  
Έτσι πλέον, η  ερώτηση των 2 Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προς τον Υπουργό, θεωρείται φυσιολογική :
Τι θα κάνει ο Πραίτωρ Δένδιους Σπέκουλους Σκούριους Απολυτάρχικους;  Θα ενδώσει και θα τους δώσει, ή θα προσδοκά την δόση (του μνημονίου);...

**********************************************

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2014


Ερώτηση
Προς τον κ. Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη


Θέμα: Σχετικά με την προσωρινή μετακίνηση αστυνομικών από το Α.Τ. Γραβιάς
Στις 26/02/2014 και μετά από προφορική διαταγή της Γ.Α.Δ.Π.Σ.Ε., η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας με το υπ΄ αριθ΄ 54185/14/337611 από 26/02/2014 έγγραφό της, ζήτησε αποκλειστικά και μόνο από το Αστυνομικό Τμήμα Γραβιάς να αναφέρει στοιχεία Αστυνομικών της υπηρεσίας του, που τυχόν επιθυμούν να μετακινηθούν προσωρινά και για διάστημα ενός (1) μηνός, αδαπάνως για το Δημόσιο, στους Αστυνομικούς Σταθμούς Γαλαξιδίου και Ερατεινής Φωκίδας. Να σημειωθεί ότι μια ενδεχόμενη μετακίνηση των αστυνομικών από την μία άκρη του Νομού στην άλλη και μάλιστα αδαπάνως για το Δημόσιο, αυτομάτως συνεπάγεται την σωματική και οικονομική εξαθλίωση αυτών και των οικογενειών τους.
Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Α.Τ. Γραβιάς απάντησαν ότι ουδείς επιθυμεί, απάντηση η οποία αποτυπώθηκε και στο υπ΄ αριθ΄ 5429Α/14/339907 από 27/02/2014 έγγραφο-απάντηση του Α.Τ. προς την Α.Δ. Φωκίδας. Επίσης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Α.Δ. Φωκίδας δήλωσε προς την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ένωσης των αστυνομικών που συναντήθηκε μαζί του την Παρασκευή 27/02/2014 για το ανωτέρω θέμα, ότι αυτό έχει παγώσει μέχρι νεωτέρας.
Με βάση τα ανωτέρω,


Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
-Γιατί η Δ/γή της Γ.Α.Δ.Π.Σ.Ε δεν έγινε και γραπτή ως είθισται και ποιος ο φέρων την ευθύνη της έκδοσής της;
-Γιατί η Δ/γή της Γ.Α.Δ.Π.Σ.Ε απευθύνεται και στοχοποιεί αποκλειστικά το Α.Τ. Γραβιάς;
-Γιατί δεν λήφθηκε υπόψη το γεγονός ότι η υπάρχουσα δύναμη του Α.Τ. υπολείπεται σημαντικά της οργανικής;
-Γιατί δεν λήφθηκε υπόψη η μεγάλη σε έκταση, ορεινή και δυσπρόσιτη περιοχή που καλείται να αστυνομεύσει το Α.Τ. Γραβιάς που με το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτει το καταφέρνει αυτό χάρις στην αυταπάρνηση και τις φιλότιμες προσπάθειες αυτού;
-Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να μην πραγματοποιηθεί καμία μετακίνηση προσωπικού;


Οι ερωτώντες βουλευτές
Σταθάς Γιάννης


Τσουκαλάς Δημήτρης1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΤΕ : ΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ????? ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΙΜΑΤΖ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ !!!! ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ , ΑΚΟΥ ΑΔΑΠΑΝΩΣ , ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. , Τ Ρ Ι Χ Ε Σ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΙΩΝΟΥΜΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή