Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

''ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ'' : Δ.Τ. ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ


Προεκλογικός Πυρετός

   Η Δημοτική Παράταξη ''Πολίτες στο Προσκήνιο'', πραγματοποίησε όπως είχε ανακοινωθεί, την συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Δελφών κου Παναγιώτη Μέγκου και των στελεχών της, με τους ετεροδημότες ψηφοφόρους του Δήμου μας στην Αθήνα.  Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, η προσέλευση του κόσμου, ήταν αθρόα και ικανοποίησε καλούντες και καλουμένους για την γενική εικόνα και για τα αποτελέσματα της συνάντησης.

**************************************************


Δελτίο Τύπου 23-3-2014
Φίλοι και φίλες

Η Τετάρτη 19-3-2014 αποτέλεσε ημέρα σταθμό στην πορεία της δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
Η αίθουσα της ανοιχτής πόλης, στο κέντρο της Αθήνας γέμισε ασφυκτικά από συμπατριώτες – σες, οι οποίοι με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό άκουσαν, ρώτησαν, συζήτησαν για τα πεπραγμένα τις απόψεις, τις θέσεις και τις προτάσεις της αυτοδιοικητικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. Την συζήτηση, με πρώτο ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Παν. Μέγκο διαδέχτηκε η κ. Ε. Πορτάλιου και μετά πλήθος ομιλητών.
Παραβρέθηκαν ενεργοί πολίτες, από όλα σχεδόν τα μέρη του δήμου αντιπροσωπεύοντας κάθε ηλικία και – θα λέγαμε – και ιδεολογική άποψη. Κοινή συνισταμένη, η ελπίδα όλων για αλλαγή σελίδας, για διαφάνεια, για πραγματική δημοκρατία, για ανιδιοτελή προσφορά . Πράγματα που τόσο έλειψαν όλα αυτά τα χρόνια. Θέματα που τόσο απαξιώθηκαν και αντικαταστάθηκαν στην συλλογική συνείδηση από το φιλελέ δόγμα «δούλεψε να φας και κλέψε νάχεις!!!» Που και αυτό στις μέρες μας μετασχηματίζεται στο χειρότερο «θα σε κάνουμε δούλο για να τρώμε καλλίτερα εμείς οι λίγοι και εκλεκτοί του συστήματος».
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ και σε αυτή την εκδήλωση απέδειξαν ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Η ιστορία γράφεται από τους πρωταγωνιστές. Φορέας της κοινωνικής ανασυγκρότησης θα είναι οι ενημερωμένοι πολίτες, με άποψη λόγο και δράση. Ας αφήσουμε ό,τι μας έφερε μέχρι εδώ και ας προχωρήσουμε , ας κατακτήσουμε με όραμα, ελπίδα και δημοκρατία αυτό που πραγματικά μπορούμε.
Στα βίντεο που επισυνάπτουμε μπορούν οι φίλοι που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν σχετικά με τα διαμειφθέντα στην εκδήλωση μας. Η κριτική τους άποψη θα είναι η καλλίτερη προσφορά τους στην βελτίωση των προτάσεων και θέσεων μας.
Τα βίντεο μας
http://youtu.be/9K8UzsP4eGA τοποθέτηση Π. Μέγκουhttp://youtu.be/3YBrg1GEV3g Τοποθετήσεις κκ. Αγγελέτου, Καιμάρα, Μακρή, Πετσωτά

http://youtu.be/D8gxehGa8AU ομιλίες, ερωτήσεις πολιτώνΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου