Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

''ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΗ...''

Προς Ανανήψαντα Υποψήφιον
********************


''Εκεί που όλοι φτύναμε,
εσύ πας και γλύφεις''
(λαϊκή ρήση)


      Αναζητούνται ψηφοκουβαλητές, ψηφοθήρες, ψηφολάγνοι, ψηφοσυλλέκτες και ψηφοπρομηθευτές, προκειμένου να διατηρηθεί η καθεστικυΐα κατάσταση στον Δήμο.  Και για τον λόγο του ότι, διακυβεύονται πάρα πολλά πράγματα, η επιστράτευση είναι πάνδημη και χρησιμοποιούνται τα πάσης φύσεως διατιθέμενα μέσα.  Θεμιτά και αθέμιτα.
   Εσύ όμως, δεν έπρεπε να ενδώσεις!  Δεν έπρεπε να προσχωρήσεις σε αυτή την ''παράταξη'',
της οποίας η λογική και η συμπεριφορά,  έχει φέρει τον τόπο μας δεκάδες χρόνια πίσω.  Δεν έπρεπε ούτε κάν να συζητήσεις με αυτό το καθεστώς, το οποίο (υποτίθεται) σε πολέμησε.  Εσύ, δεν έπρεπε να ακυρώσεις τα όποια καλά έργα είχες κάνει, ή τουλάχιστον, προσπάθησες να κάνεις για αυτόν τον τόπο.  Και το έκανες, με αυτήν σου την ''επιστράτευση'' σε αυτό το ψηφοδέλτιο!...
   Κατάντησες εσύ, ο πλειστάκις ισχυριζόμενος ότι είσαι ''ανεξάρτητος'' και ότι όσοι σε στήριξαν κατά το παρελθόν, το έκαναν από μόνοι τους,  κατάντησες να ''σύρεσαι'' σε παραταξιακό-κομματικό ψηφοδέλτιο και να μετατρέπεσαι σε ''ντενεκέ-διοχέτευσης'', για τους ψήφους, των αγανακτισμένων  κομματικών ψηφοφόρων.

  Ώ! ποία κατάπτωση!...  Από Δήμαρχος κλητήρας!...

Πρέπει να έχεις τους λόγους σου.  Και σαν λογικός επαγγελματίας, θα πρέπει να έχεις κάνει και τους υπολογισμούς σου.  Να έχεις υπολογίσει τα υπέρ και τα κατά, το κέρδος.
-  Το τι θα κερδίσεις εσύ αν προσχωρήσεις και ενδεχομένως εκλεγείς και
-  Το τι θα χάσεις, αν δεν προσχωρήσεις.

  Για το τι θα κερδίσει ή θα χάσει ο τόπος από την ''κάθοδό'' σου ή όχι στις εκλογές, μην το αναφέρεις καθόλου.  Για έναν και μοναδικό λόγο :

Γιατί τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ήσουν ''ΑΠΩΝ''!...  Σε ότι γινόταν και αφορούσε το μέλλον, την ανάπτυξη, την προοπτική, ή την ταπείνωση αυτού του τόπου, ήσουν εκκωφαντικά ''ΑΠΩΝ''!...

   Θα επανέλθουμε.  Μέχρι τότε όμως, έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις στα κατά των υπολογισμών σου, την απώλεια του σεβασμού προς το πρόσωπό σου.  Και εννοούμε τον κοινωνικό σεβασμό και όχι τον κομματικό.
Γιατί εκεί, δεν σε σέβονται.  Απλά σε χρησιμοποιούν...

5 σχόλια:

  1. "Επίκουρε της Ιτέας", η κοινωνία της Ιτέας έχει δείξει οτι τον σέβεται,όπως έχει δείξει και αποδείξει και εκείνος ότι την σέβεται γιαυτό και κολυμπάει σε όλα τα βάθη μόνο και μόνο γιαυτήν. Τό ίδιο κάνει και τώρα και αυτό η κοινωνία θα του το


    ανταποδώσει.Θα μπορούσες και εσύ να δοκιμάσεις να φανείς χρήσιμος,γιατί πιστεύω ότι μπορείς είτε στην αυτοδιοίκηση μέσα από κάποιο συνδυασμό, ή σε ένα
    σύλλογο.Μπορείς?
    Γιώργος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Επίκουρε Ιτέας
    Προβληματίζεσαι και ρωτάς τον ΑΡΗ:
    «Γιατί τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ήσουν ''ΑΠΩΝ''!... Σε ότι γινόταν και αφορούσε το μέλλον, την ανάπτυξη, την προοπτική, ή την ταπείνωση αυτού του τόπου, ήσουν εκκωφαντικά ''ΑΠΩΝ''!...»
    Πρέπει να προτρέψεις τον αγαπητό ΑΡΗ να αγοράσει από το φαρμακείο ένα αποφρακτικό μύτης διότι πριν τέσσερα χρόνια οι ανταγωνιστές του στο Δήμο Δελφών του μύριζαν μπόχα. Μετά από 4 χρόνια εκπομπής μπόχας, ξαφνικά ο ΑΡΗΣ έπαψε να την μυρίζει;.
    Ή η μύτη του ΑΡΗ δεν δουλεύει καλά ή ερωτεύτηκε την μπόχα, εκτός αν η μυρωδιά αυτή του άρεσε πάντα και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι όσοι με πάθος τον στηρίξαμε τότε.
    Λες τα άπλυτα φρικιά να ξανάρθαν στην μόδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Επίκουρε
    Μάλλον οι Ιτιωτες δεν ειχατε καταλάβει ποιον εμπιστευτήκατε .ή δεν θελατε να καταλάβετε ..
    Πέραν ομως όλων των άλλων για πέστε μας σας παρακαλώ την περίοδο παπαλάιου στον Δήμου ποιό αναπτυξιακό εργο έγινε ? Μήπως το μόνο που γινόταν το στήσιμο της προσωπικής του προβολής ? με στόχο τισ καρέκελες και οτι αυτό συνεπάγεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπαλαιος αν δεν κανω λαθος αφησε κατι στην ακρη και ξεκινησε και την εφαρμογη της επεκτασης του σχεδιου πολεως !!! Περαν λοιπον της καρεκλας φιλε των 7.52 κατι εκανε η προσπαθησε να κανει . Για πες μας απο εκει και μετα τι εγινε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 9.45 ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ . ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Λ. ΗΡΩΩΝ !!! ΤΑΧΑ ΤΑΧΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΟΛΩΝΕΣ ΜΕ 4 ΦΩΤΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΣ Η ΒΙΛΛΑ !!! ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή