Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!




Συνάντηση Πολιτισμού
και Γνώσης.
 
   Έγινε και αυτό! 'Η μάλλον, έπρεπε να γίνει και αυτό!
Η συνεργασία της βιβλιοθήκης (της οποιασδήποτε βιβλιοθήκης) με το Αρχαιολογικό Μουσείο (το οποιοδήποτε Αρχαιολογικό Μουσείο)!  Και επί του προκειμένου, η συνεργασία της πολύεργου Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Λιβαδειάς  με το πολύφημο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών!  Ιδανικός και ευτυχής συνδυασμός.
  Από κοινού λοιπόν τα δύο νομικά πρόσωπα, οι δυό επώνυμοι φορείς πολιτισμού και γνώσης, πραγματοποιούν και συνδιοργανώνουν μιά όμορφη εκδήλωση για παιδιά : ''Καλοκαίρι 2013- Στη βιβλιοθήκη Λιβαδειάς ο κόσμος είναι πολύχρωμος''.  

Ερώτηση 1η : Γιατί μόνον για παιδιά;
Ερώτηση 2η : Γιατί μόνο η βιβλιοθήκη Λιβαδειάς;

Θα είμαστε εκεί! Θα μεταμφιεστούμε(!) σε μικρό παιδί και θα πάμε εκεί!  Δεν είναι τυγχαίο το ότι η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη και αυτό το Μουσείο, θα δράσουν από κοινού!  Επιτέλους, να συμβαδίσουν η γνώση, η ιστορία και ο πολιτισμός.  Το έχουμε ανάγκη, το χρειαζόμαστε.



2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για τη δημοσίευση. :)

    "Γιατί μόνο για παιδιά"; Γιατί η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι μέρος μιας συγκεκριμένης καμπάνιας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά. Για μεγαλύτερους; θα το εξετάσουμε σε μια ενδεχόμενη μελλοντική δράση.

    "Γιατί μόνο η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς;" Γιατί έτυχε να τη σκεφτεί το προσωπικό της και επεδίωξε να τη συμπεριλάβει στην καλοκαιρινή της εκστρατεία. Υπάρχει και το αύριο όμως, για όποια Βιβλιοθήκη θέλει. Όλες οι ιδέες έχουν την αρχή τους.

    Ήδη θα έχετε διαπιστώσει ότι πνέει άλλος άνεμος τα τελευταία χρόνια στις Βιβλιοθήκες. Θα έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

    Τη καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή