Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΙΤΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                               ΑΜΦΙΣΣΑ, 10.11.2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη συμμετοχή η συνάντηση των μελών για την επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ Ιτέας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 9-11-2022 η συνάντηση των μελών του ΚΑΠΗ ΔΕ Ιτέας, μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλας Σεγδίτσα, με τη συμμετοχή δεκάδων μελών, σε κλίμα ενθουσιασμού και με έντονη την διάθεση συμμετοχής στην πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων, μετά από μακρόχρονη αδράνεια.

Εκφράστηκε πλήθος προτάσεων και ιδεών και το επισφράγισμα ήταν η ανακοίνωση του Δήμου Δελφών, μέσω της Αντιδημάρχου, ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε πλέον οι συνδρομές των εγγεγραμμένων μελών να παραμένουν στο ταμείο τους και να τις διαχειρίζεται η προβλεπόμενη από τον Κανονισμό λειτουργίας των ΚΑΠΗ Συντονιστική Επιτροπή, υπό τον έλεγχο του Δήμου. Έτσι τα χρήματα θα χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες και τις δράσεις της Δομής.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, η Πρόεδρος Κοινότητας Κίρρας κ. Μαρία Καπαρέλη και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου "Ο Δεσμός" κ. Τζων Ταουνσεντ Γουώρθ.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και υποσχόμαστε πως θα είμαστε κοντά τους, στηρίζοντας τους σε κάθε τους προσπάθεια.

Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ. ΔΕΛΦΩΝ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΕΓΔΙΤΣΑ- ΠΟΝΗΡΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου