Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΤΕΑΣ : ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

 Αναμονή για ανάληψη από τον ...παιδικό σταθμό της παραλιακής

  Με 3 (τρία) ασήμαντα για το μέγεθος της Ιτέας θέματα, συνέρχεται το Τοπικό Συμβούλιο της πόλεώς μας, προκειμένου να εισηγηθεί στο Δ.Σ. του Δήμου Δελφών, για τις τοποθεσίες σιτίσεως αδέσποτων ζώων, για παράταση ωραρίου χρήσεως μουσικής καταστήματος αναψυχής και για απαγόρευση σταθμεύσεως βαρέων οχημάτων, εμπρός από τις εισόδους σχολείων εντός της Κοινότητος.  "Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς...".

  Έχουμε κατ' επανάληψη αναφέρει αυτήν την "κατάντια" της Ιτέας μας, το Συμβούλιο της οποίας αντί να ασχολείται με την ανάπτυξη,

τα προβλήματα και τις προοπτικές της πόλεως, "ξοδεύεται" με το να εισηγείται το σε ποιά σημεία θα τοποθετηθούν ταΐστρες για τα αδέσποτα!...  Είναι κρίμα, είναι εμπαιγμός, είναι άδικο!

Και το χειρότερο: οι άνθρωποι οι οποίοι το 2010 με τον "Καλλικράτη", μεθόδευσαν και επέβαλαν εν τέλει την ταπείνωση της Ιτέας μας, να εξακολουθούν να περιφέρονται ανάμεσά μας, δηλώνοντας ότι έχουν ιδέες κι απόψεις για το καλό μας.  Αρκεί μόνον να τους (ξανα)ψηφίσουμε...

   Έχουν γνώση όμως οι φύλακες. Και γνωρίζουν και τα ονόματα και την ποιότητα αυτών των ανθρώπων.  Όπως επίσης και το έργο τους.

"Οψόμεθα εις εκλογάς" 

Η Ημερήσια Διάταξη του Συμβουλίου :

************************





5 σχόλια:

  1. Να προσθέσετε και την διάβαση των φορτηγών από την πόλη , καθώς με το πέρασμά τους, τρέμουν από τις δονήσεις τα σπίτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αταξίδευτοι . Τα πεπραγμένα τους μηδενικά. Δεν έχουν προσφέρει τίποτα στην εγκαταλειμένη όμορφη πόλη μας .
    Υποχείρια της ανώτερης γειτονικής εξουσίας που σκοπό έχει να μετατρέψει την ΙΤΕΑ ΜΑΣ σε ψαροχώρι.
    Καμία ευθιξία . Η παραίτηση άγνωστη. Να πούμε ότι εκλογές έρχονται και δεν θα τους ξαναψηφίσουμε δεν λέει τίποτα διότι το κακό έγινε . Πέντε χρόνια θεατές Θα εξαφανιστούν μόνοι τους και θα είναι μια κακή ανάμνηση.
    Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Επίκουρε πόσο κακός μπορείς να γίνεις για αυτά τα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ της τοπικής κοινωνίας που μας κυβερνάνε!!! Όταν τα λέγαμε είμαστε κακοί, αυτοί μπορούν να μας πουν πόσα στερητικά Α έχουν; ΕΛΕΟΣ πια και ΝΤΡΟΠΗ τους. Η παραίτηση θα είναι το μεγαλύτερο και το πιο σοβαρό έργο τους. Αλλά με τι ασχολούμαι; Οταν ασχολείσαι με το ΤΙΠΟΤΑ του δίνεις αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σλόγκαν η Ιτέα ΑΛΛΑ-Ζει.... έγινε ΑΛΛΑ-Λογια να αγαπιόμαστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλού (παντού δηλαδή) έχουν χώρους στάθμευσης βαρέων οχημάτων και στην Ιτιούλα ακόμη συζητάμε για να μην παρκάρουν μπροστά στα σχολεία!

    Παρκάρουν λες και είναι αμάξια, τα βάζουν μπροστά και μέχρι να ζεσταθούν να φύγουν περιμένουμε κι εμείς για να ξανακοιμηθούμε.

    Πείτε μου λίγο για ποιότητα ζωής και τουρισμό και αν δείτε κανένα πράσινο άλογο πουθενά μην φοβηθείτε και πάτε τον οφθαλμίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή