Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Τιμώντας μέλος του Συλλόγου - Δελτίον Τύπου

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ «ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ (26-05-2022)

Ευχαριστούμε όσους-ες παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στο ποδοσφαιρικό αγώνα (φιλανθρωπικού σκοπού) που έγινε για να τιμηθεί για τη πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά του στο ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) ο αγαπητός και σεβαστός σε όλους παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ («Τραστούλας»)!!

Συγκινητική και μαζική ήταν η παρουσία φιλάθλων και παλαιμάχων σε αυτό το φιλικό αγώνα, που έγινε τη Τετάρτη (25-05-2022)μεταξύ των παλαιμάχων του «Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ» και των βετεράνων του ¨Α.Σ. ΛΑΜΙΑΣ¨( που ο Κώστας Καραγιώργος υπήρξε βασικός τερματοφύλακας και των δύο ιστορικών ομάδων!) ,στο Δημοτικό Στάδιο Ιτέας «Αθανάσιος Νοικοκυράκης»!

Στο αγωνιστικό μέρος , η ομάδα της Άμφισσας ηττήθηκε (1-2) από την πιο «έμπειρη» και «ουσιαστική» ομάδα της Λαμίας, παρ΄ όλο που προηγήθηκε στο ημίχρονο (1-0) και υπερείχε συντριπτικά σε κατοχή μπάλας και ευκαιρίες αλλά και σε αριθμό παικτών , σύνολο ηλικιών καθώς και σε σύνολο…….. κιλών !! Το σκόρ όμως «αλλοιώθηκε» στο «τρίτο» και καθοριστικό ημίχρονο , που «παίχτηκε» στο «σκληρό γήπεδο» της φιλόξενης ταβέρνας των ΑΦΩΝ Ν. ΜΠΡΟΥΓΙΑΝΝΑΚΗ!!

Στον αγώνα διακρίναμε τις «παλιές δόξες» του «ΦΩΚΙΚΟΥ» & του «ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ» : Γάτο Τάκη («Πουλιάνα») , Μωραίτη Ηλία («Γάλλο»), Ντάσκα Δημήτρη , Γκιούλο Κώστα ,Καραμπελούση Κώστα, Ταμπάκη Γιώργο, Κατσιφλώρο Τάκη, Μαστρογιάννη Γιώργο, Καραγιάννη Γιάννη, Χλεμπογιάννη Λουκά, Τουλιάτο Ανδρέα ……….. Από το Δήμο Δελφών (Δημοτική Ενότητα Ιτέας) τίμησαν με την παρουσία τους , ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσατσαρώνης , Ο Πρόεδρος Γιάννης Λύτρας , Ο πρώην Πρόεδρος Τέντ Γουώρθ….. Από την Ε.Π.Σ. Φωκίδας παρέστησαν ο Αντ/δρος Σάκης Παπαδόπουλος (ο Πρόεδρος Φάνης Αγγέλου ακολούθησε την ομάδα του Ευπαλίου ,στον καθοριστικό εκτός έδρας αγώνα στο Άργος) , η Γρ/τέας Χριστίνα Φωστιέρη και ο Ταμίας Στάθης Καραγκούνης. Από τη Λέσχη Φιλάθλων Α.Ε.Κ Φωκίδας παρέστη ο Πρόεδρος Νίκος Κοκολόγος.

Στις αποστολές των ομάδων συμμετείχαν :

Α. Για τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑΣ : Κατσιφλώρος,Τόλλιας ,Μπαγινέτας Η, Στριφτός, Τσάμης, Κυριάκος, Ψυχογιός,Χουλιάρας,Κωστόπουλος,Παπακώστας,Αλεξίου,Τσεκούρας,Μαντζίκος,Μπαγινέτας Β,Τριανταφύλλου, Κόντος,Ράπτης,Αλπόγλου,Συλεβίστας,Παπανικολάου Λ,Χορμόβας, Λέντας. Β. Για τον Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ : Καραμπελούσης ,Στεργίου,Ιωάννου,Τσαπλαρής,Μπρουγιαννάκης,Μπούρδης, Σκαρίμπας Ν, Καρανάσος Α,Σκαρίμπας Π, Αναγνωστόπουλος,Μαντζώρος Τ, Βακλαιδής, Λίβας Κ, Λύτρας ,Ρίνης Γ, Ιωάννου Γ, Γιαννούτσος, Παπαχαραλάμπους, Μανέτας,Μαρκοδήμος, Μπιλέρης ,Γκιούλος Κ, Ταμπάκης Γ., Γιαννοσπύρος Σαβ.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο τιμώμενος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ παρέλαβε (σε σχετική τελετή των παλαιμάχων του «ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΣ» ) ειδικές πλακέτες από την ΕΠΣ Φωκίδας , τον Σύνδεσμο φιλάθλων ΑΕΚ Φωκίδας , τους βετεράνους «ΑΣ ΛΑΜΙΑΣ» & τους Παλαίμαχους «ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΣ»! Επίσης του επιδόθηκε η τιμητική φανέλα με το επώνυμο του και τα εμβλήματα των δύο ομάδων (ΦΩΚΙΚΟΥ & ΛΑΜΙΑΣ) καθώς και αναμνηστική μπάλα από τη συμμετοχή του ΦΩΚΙΚΟΥ στη Β΄ Εθνική ,προσφορά από τον πρόεδρο «των επιτυχιών» (και συμπαίκτη του τα «πέτρινα χρόνια» ) Μάκη Παπαδημητρίου !

Γιατρός του αγώνα , ο «πανταχού παρών» γιατρός Στέφανος Ξάνθης , που στήριζε (και στηρίζει) όλες τις ομάδες, προσφέροντας εθελοντικά και διαχρονικά τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του ! Διαιτητές του αγώνα, Κατσαρέλης Αντώνης , Χλεμπογιάννης Χαράλαμπος , Κωνσταντίνου Δημήτρης. Έγκριση Αγώνα-Επίβλεψη-Καθαρισμός-Ετοιμότητα γηπέδου ,Βασιλειάδη Σπυριδούλα (Δ/ντρια) Καστανόπουλος Παναγιώτης & Βορριάς Νίκος (Συνεργείο). Πλακέτες – Λάβαρα- Φανέλες , Ο Γιώργος Πολυζώης «Διαφημιστικές Εφαρμογές». ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ για τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και ιδιαίτερα την ομάδα των «αδελφών» βετεράνων ποδοσφαιριστών του «ΑΣ ΛΑΜΙΑΣ». 

 ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΒΒΑΣ Λ.ΓΙΑΝΝΟΣΠΥΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου