Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Η Ν.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ ΤΟΥ "ΣΥ.ΡΙΖ.Α." ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/05/2022

ΘΕΜΑ: Ο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» απών από την ΦΩΚΙΔΑ

Σε προεκλογική πασαρέλα διαρκείας έχει μετατρέψει το Νομό μας ο τοπικός βουλευτής της Ν.Δ… Βέβαια πέραν των εκτυφλωτικών φλας και των κενών δελτίων τύπου για «εντάξεις έργων», «πακτωλό εκατομμυρίων που έρχονται», «οργασμό εργασιών» και «αλλαγή σελίδας για τη Φωκίδας», η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Στη προσωπική ιστοσελίδα του βουλευτή βρίσκουμε την εξής ανακοίνωση: «ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ. ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ.»

Ο κ. Υπουργός αναγνώρισε τις ειδικές συνθήκες των Δήμων Δελφών και Δωρίδος, έδωσε εντολή για άμεση επίλυση των πιο πιεστικών προβλημάτων που ο Βουλευτής και οι Δήμαρχοι εξέθεσαν, και δήλωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ένταξης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του συνόλου των προτεινόμενων έργων.

Αντίστοιχα διθυραμβικές οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του αντιπεριφερειάρχη, αλλά και των δήμαρχων, οι οποίοι δίνουν απαντήσεις με τον τρόπο που πρέπει, προς εκείνους που τους κατακρίνουν και συνεχίζουν δυναμικά το έργο τους με βάση το οποίο θα κριθούν!!!

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, έρχεται ο ΙΔΙΟΣ ο Υπουργός Εσωτερικών και ανακοινώνει έργα για το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και στον κατάλογο ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ για άλλη μια φορά η Φωκίδα.


Αλήθεια κύριε βουλευτά, κύριε αντιπεριφερειάρχη, κύριοι δήμαρχοι, για πόσο καιρό ακόμα θα πουλάτε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και θα εμπαίζετε το Φωκικό λαό;

Έχετε μετατρέψει τους θεσμικούς σας ρόλους σε βιομηχανία φωτογραφιών, ανακοινώσεων και άχρηστων δελτίων τύπου και σημαντικά αναπτυξιακά εργαλεία τα μετατρέπετε σε προεκλογικές φιέστες άνευ αντικρίσματος!

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται, η αδυναμία στήριξης του τόπου, τόσο από τον κ. βουλευτή, όσο και από τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους του νομού μας.

Επίσης είναι εμφανής η λάθος λογική τόσο της Περιφερειακής Αρχής όσο και των Δημοτικών Αρχών, οι οποίες δεν μπορούν να προσδώσουν στον τόπο την αναγκαία αναπτυξιακή ώθηση, με προτάσεις έργων που σαφέστατα δεν αποτελούν μοχλό ανάπτυξης. Όπως είναι λυπηρό ότι μια σειρά από έργα ουσίας που ήτανε σε προχωρημένο στάδιο, δεν έχουν υλοποιηθεί.

Η μόνη τους επιτυχία έως τώρα, είναι οι ανακοινώσεις για έργα που σχεδιάστηκαν, χρηματοδοτήθηκαν και υλοποιούνταν επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας, πιστεύει ότι είναι απολύτως αναγκαίο να αξιοποιείται κάθε ευκαιρία ώστε να υπάρξουν έργα ουσίας με αναπτυξιακό πρόσημο και προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας.

Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, χρειάζονται ικανοί θεσμικοί παράγοντες με όραμα, ικανότητες, αποφασιστικότητα και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε σύντομα αυτή η αδυναμία θα εκλείψει και καλύτερες μέρες να έρθουν για τον τόπο μας.

Υποσχόμαστε στο Φωκικό λαό το τρίπτυχο «Κουστούμι – γραβάτα – επικοινωνία» να το αντικαταστήσουμε με το τρίπτυχο «δουλειά – συμμετοχικότητα – αποτελεσματικότητα», το οποίο θα μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι και εμείς και ο Φωκικός λαός.


Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας

1 σχόλιο:

  1. ΑβανΤΑδωρε ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ !! ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή