Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟΝ ΕΤΟΣ


 Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Δελφών


Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Δελφών να υποδεχθούν τους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Το κουδούνι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πρόκειται να χτυπήσει σε λίγες ώρες, και ο Δήμος Δελφών έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι όλα τα σχολεία έτοιμα και ασφαλή να υποδεχθούν τους μαθητές όλων των βαθμίδων.

Με την άψογη συνεργασία των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Δελφών, Α. Ζαχαρόπουλου και Ι. Μανανά, του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Δελφών για θέματα παιδείας Ν. Κατσικούλη, του αρμόδιου στον τομέα της καθαριότητας Αντιδημάρχου Δελφών Χ. Αγαπητού, και ομάδας υπαλλήλων του Δήμου Δελφών, το τελευταίο χρονικό διάστημα:

Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι και συντηρήσεις των σχολικών κτιρίων

Έγινε καθαρισμός των εσωτερικών καθώς και των προαύλιων χώρων

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης επιπλέον προσωπικού καθαριότητας μερικής απασχόλησης στις σχολικές μονάδες

Πραγματοποιήθηκαν απεντομώσεις και μυοκτονίες όλων των σχολικών μονάδων

Χορηγήθηκαν αντισηπτικά στην πλειονότητα των σχολείων σε επαρκείς ποσότητες

Διανεμήθηκε η πλειοψηφία των παγουρίνων στα δημοτικά σχολεία, διαδικασία η οποία θα ολοκληρωθεί νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Αναφορικά με τη διανομή μη ιατρικών μασκών, ο Δήμος Δελφών παρέλαβε εχθές το μεσημέρι από την ΚΕΔΕ την ποσότητα μασκών που του αναλογεί, έχει παραδώσει ένα μεγάλο μέρος τους σε διευθυντές σχολικών μονάδων και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο. Κάθε μαθητής και εκπαιδευτικός θα παραλάβει αρχικά μια μάσκα, σε ατομική συσκευασία, σε σελοφάν.

Ο Δήμος Δελφών θα καταβάλει κάθε προσπάθεια και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές, ώστε να διασφαλίσει ένα ευχάριστο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον!

Καλή σχολική χρονιά!

Δήμος Δελφών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου