Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΤΕΑΣ


...Ψαρόβαρκα στην Μαρίνα Ιτέας 
Παρασκευή 20-9-2019

Επανεκκίνηση
   Με 10 (δέκα) θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξή του, συνέρχεται με εντολή του Προέδρου του, το Τοπικό Συμβούλιο της Ιτέας, την προσεχή Τρίτη 24-9-2019 στις 20:00' το βράδυ.  Πέραν των διαδικαστικών και τυπικών θεμάτων, υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη και θέματα ευπρεπισμού και καθαριότητος (έστω και μικρής κλίμακος), κυκλοφοριακών ρυθμίσεων καθώς και η "υποχρέωση" της πόλεώς μας, να αποτίσει τον ελάχιστο φόρο τιμής στον προσφάτως "αναχωρήσαντα" δημοδιδάσκαλο Αθανάσιο Μπαρτσώτα.

   Όσον αφορά το 5ον θέμα, περί της μονοδρομήσεως της νοτίας του Κοιμητηρίου μικρής οδού,  θεωρούμε ευκαιρίας δοθείσης, ότι θα έπρεπε το Τοπικό Συμβούλιο να εισηγηθεί και την δημιουργία ενός μικρού έστω κόμβου, στο σημείο συναντήσεως αυτής της οδού με την εθνική επαρχιακή οδό, εμπρός από το Κοιμητήριο της πόλεως.  
Τα προβλήματα διασταυρώσεων σε εκείνο το σημείο είναι γνωστά και είναι τύχης έργον, η μέχρι στιγμής αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.  Ο τέως αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας, είχεν ενημερωθεί και είχε συμφωνήσει με την δρομολόγηση διαδικασιών για την δημιουργία αυτού του κυκλοφοριακού κόμβου.  Είναι για την προστασία των αθλουμένων στο Κολυμβητήριο, στο κλειστό Γυμναστήριο και στο γήπεδο ποδοσφαίρου.  Και βεβαίως, για τους συνοδούς των νεαρών αθλητών και τους φιλάθλους.
Η Πρόσκληση :

************************************************ 

  ΙΤΕΑ 20/9/2019

Δ Η Μ Ο Σ Δ Ε Λ Φ Ω Ν

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ ΠΡΟΣ
κ.κ. Συμβούλους Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
Αριθμ. Πρωτ. : οικ./19434                                1. Κοντογιάννη Δημήτριο
2. Μπεχλιβανίδη Παναγιώτη
3. Καλλία Ιωάννα
4. Βούλγαρη Ιωάννη
5. Πλουμάκη Θεόδωρο

ΚΟΙΝ. : Ως πίνακας αποδεκτών

Παρακαλούμε όπως στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. Γνωμοδότηση για παραχώρηση δημοτικού χώρου ύστερα από αίτημα του «Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας» με έδρα την Ιτέα για χρήση γραφείου και κάλυψη στέγασής του.
  1. Έκφραση συλλυπητηρίων στον εκλιπόντα Δάσκαλο και εξαίρετο συμπολίτη μας Αθανάσιο Μπαρτσώτα.
  1. Εισήγηση για μεταφορά των δύο κάδων απορριμμάτων που βρίσκονται στην είσοδο της προβλήτας.
  1. Γνωμοδότηση για τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης στάθμευσης βαρέων οχημάτων επί των οδών Λ. Ηρώων, Ηλ. Τρίγκα και Λ. Άστιγγος (πέριξ της Πλ. Ηρώων).
  1. Γνωμοδότηση για μονοδρόμηση της οδού που βρίσκεται νότια του Κοιμητηρίου μέχρι και το Δημοτικό Κολυμβητήριο.
  1. Ορισμός μέλους του Συμβουλίου της Δ.Κ. Ιτέας για την συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΕΙΟΥ-ΜΠΑΛΕΙΟΥ-ΤΡΙΓΚΕΙΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΤΕΑΣ» (άρθρο 4 παρ. 1 του από 2-2-1989 Π.Δ. –ΦΕΚ 124/Β΄20-2-1989)
  1. Γνωμοδότηση για ορισμό εκπροσώπου του Δήμου με αναπληρωτή αυτού, στην Επιτροπή του Λιμεναρχείου Ιτέας για θέματα πολυσύχναστων παραλιών σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 23/2000 (ΦΕΚ 18/Α΄/2000), για το έτος 2019 (αντικατάσταση μελών της υπ΄ αριθμ. 5/20/19 απόφασης).
  1. Γνωμοδότηση για ορισμό εκπροσώπου του Δήμου με αναπληρωτή αυτού, στην Επιτροπή του Λιμεναρχείου Ιτέας για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων, για το έτος 2019 (αντικατάσταση μελών της υπ΄ αριθμ. 5/21/19 απόφασης).
  1. Γνωμοδότηση για ορισμό εκπροσώπου του Δήμου με αναπληρωτή αυτού, στην Επιτροπή του Λιμεναρχείου Ιτέας για θέματα ταχυπλόων σκαφών και θαλασσίων μέσων αναψυχής, για το έτος 2019 (αντικατάσταση μελών της υπ΄ αριθμ. 5/22/19 απόφασης).
  1. Γνωμοδότηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων σε καταστήματα της Δ.Κ. Ιτέας.
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας


ΛΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
1) κ. Ταγκαλή Παναγιώτη
        Δήμαρχο Δήμου Δελφών
    2) κ. Μανανά Αθανάσιο
   Γεν. Γραμματέα Δήμου Δελφών
3) κ. Τσατσαρώνη Λουκά
   Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας
4) κ.κ Δημοτικούς Συμβούλους
α) Παναγιωτόπουλο Ανδρέα
β) Αναγνωστόπουλο Λουκά
γ) Αναγνωστάκου-Παυλοστάθη Σοφία δ) Μέγκο Παναγιώτη
ε) Σκαρίμπα Δημήτριο
   στ) Δρακάκη Γεώργιο


2 σχόλια: