Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ 9ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3 ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ - Ανακοίνωση του Γ.Σ.Ιτέας



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 9ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην Ιτέα!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην Ιτέα! Παρά τον καύσωνα πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον χώρο του ανοιχτού γηπέδου, όπου έλαβε χώρα το τουρνουά προκειμένου να χειροκροτήσει μικρούς και μεγάλους πρωταθλητές και συμμετέχοντες στο δημοφιλές μπασκετικό event της πόλης μας!
 
Με πρωταθλητές τους Ringers στην κατηγορία Junior και τους Travelers στην κατηγορία των ανδρών έκλεισε τον κύκλο του το 9ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην καλοκαιρινή Ιτέα. Επιπλέον νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων αναδείχθηκε ο πολλά υποσχόμενος παίχτης του Γ.Σ. Ιτέας Στέφανος Τσιριπέρου, αλλά σίγουρα αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους  συμμετείχαν τόσο στο διαγωνισμό τριπόντων όσο και στο τουρνουά γενικότερα. Γιατί αναμφίβολα ο αθλητισμός και η συμμετοχή σε αυτόν, προάγει την ευγενή άμιλλα,  την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση, την αριστεία, το ευ αγωνίζεσθαι και το αθλητικό πνεύμα.
Αποτελεί σίγουρα δικαίωση όλων αυτών των παιδιών που έρχονται στην Ιτέα από διάφορες πόλεις του Νομού μας και όχι μόνο , για να αγωνιστούν με τις ομάδες τους - με τις ευφάνταστες ονομασίες που προσθέτουν το ανάλογο χιούμορ στη συμμετοχή -  στους αγώνες του Τουρνουά.  Η συμμετοχή είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία και τα μετάλλια έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Με την ευχή, αυτός ο θεσμός να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά να υφίσταται και να ενώνει μικρούς και μεγάλους, αγωνιζόμενους και μη, ευελπιστούμε συνάμα όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ιτέας Νίκος Κουτρόγιαννος, να δούμε σύντομα το κλειστό γήπεδο της πόλης μας να γίνεται πραγματικότητα. Και του χρόνου, λοιπόν, με Υγεία και με ένα νέο γήπεδο να κοσμεί την όμορφη πόλη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου