Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ



Σύντομο ιστορικό

   Παραθέτουμε τις τρεις τελευταίες ανακοινώσεις του "Α.Σ. Αστήρ Ιτέας", οι οποίες λιτά περιγράφουν την διοικητική κατάσταση του Σωματείου από τον Ιούνιο έως και σήμερα, με την αποχώρηση και την επανάκαμψη του τέως και εκ νέου πάλι προέδρου του, Πέτρου Μαντούβαλου.
Να σημειώσουμε μόνον ότι :
- Είχεν προηγηθεί της 24ης Ιουνίου 2019 και άλλη Γ.Σ. (16-6-2019), η οποία όμως ανεβλήθη λόγω κωλύματος του προέδρου.
- Μέλη του τέως Δ.Σ. του Σωματείου, είχαν δηλώσει γραπτώς την αποχώρησή τους από το Δ.Σ. και από την ενεργό δράση,
ισχυριζόμενοι επαγγελματικές υποχρεώσεις, αμέσως μετά από την γνωστοποίηση της αποχωρήσεως του Πέτρου Μαντούβαλου.  Τα οποία ίδια μέλη, επανήλθαν με την επιστροφή του τέως προέδρου του Σωματείου.
- Ο Αστέρας Ιτέας, ως κυπελλούχος ΕΠΣ Φωκίδος, εδήλωσε αδυναμία (1-8-2019) προκειμένου να συμμετάσχει στην διαδικασία για το κύπελλο Ελλάδος 2019 - 2020 (οργάνωση της ΕΠΟ) και την θέση του κατέλαβε (απεδέχθη) ο αγωνισθείς στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Φωκίδος "Απόλλων Ευπαλίου".

Ευχή όλων είναι η εδραίωση και η περαιτέρω ανέλιξη της ομάδος, στην Γ' Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου της χώρας μας.  
Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και από τον Σύλλογο : 
"Μια πόλη, μία Ομάδα, ένας Νομός - Αστέρας Ιτέας"

************************************** 

Α' Ανακοίνωση 24 Ιουνίου 2019

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα η ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ,με θέμα 1ον :τον Δοιηκητικό-Οικονομικό Απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περίοδου ,και θέμα 2ον τις εκλογές για νεο Δ.Σ. όπως το καταστατικό του συλλόγου μας ορίζει.
Αξίζει να σημειωθεί η μεγαλη προσεύλευση του κόσμου της ομαδας μας που παρακολούθησε και συμμετείχε στην διαδικασία.
Ο κ. Πέτρος Μαντούβαλος που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην Γ.Σ. γνωστοποίησε με επιστολή του πως λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρέωσεων και αποκλειστικής ενασχόλησης του με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό (Τ.Α.Α. Βόλευ) ως Πρόεδρος,δεν θα μπορέσει να ασχοληθεί με την ίδια αφοσίωση οπως επι διετίας επέδειξε για την αγαπημένη μας ομάδα απο την θέση του Προέδρου,ενώ συμπήρωσε πως είναι υπερήφανος που φτάσαμε τον ΑΣΤΕΡΑ στις κορυφαίες ομάδες της Γ Εθνικής,ευχαριστώντας τον κόσμο που στήριξε την όλη προσπάθεια και το Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που είχε.
Σε αυτό το σημείο οφείλουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον τέως Πρόεδρο κ. Πέτρο Μαντούβαλο για την πολυεπίπεδη προσφορα του και την οικονομική αρωγή του στην ομάδα μας,και του ευχομαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του και αθλητική του δραστηριότητα.
Μετά την εξέλιξη αυτή θα πραγματοποιηθεί εκ νέου Συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή για να εκλεχθεί το νέο Δ.Σ. της ομάδας που θα "τρέξει" τον σύλλογο την νέα αγωνιστική περίοδο,με το απερχόμενο Δ.Σ. να δηλώνει πως είναι σε συζητήσεις με ενδιαφέρομενους επενδυτές που θέλουν να αναλάβουν την ομαδα ,κάτι όμως που στην παρούσα φάση δεν είναι ανακοινώσιμο και θα χρειαστούν μερικές μέρες για το αν θα ευδοκιμήσει η συνεργασία αυτή.

***********************************************

Β' Ανακοίνωση 20 Αυγούστου 2019

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες η κρίσιμη Γ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ με την ενημέρωση της Διοικούσας Επιτροπής για τις μεχρι τώρα ενέργειες και για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Το παρών έδωσε και ο Πρόεδος κ. Πέτρος Μαντούβαλος που θα συνεχίσει να βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της ομάδας μας και την νέα αγωνιστική χρονιά , πλαισιομένος τόσο απο μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. όσο και απο νέα μέλη.
Απο αύριο ολοι στο νεο Δ.Σ. με Πρόεδρο τον κ. Μαντούβαλο (σηκώνουν μανίκια) μιας και τα χρονικά περιθώρεια ειναι περιορισμένα,με σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη του Πρωταθλήματος.
Τις επόμενες ημερες το νεο Δ.Σ. θα συνεδριάσει ώστε να έλθει σε σώμα και να "τρέξει" τα της ομάδας.
Το νέο Δ.Σ. :
Πρόεδρος : Μαντούβαλος Πέτρος
Πασαλιμανιώτης Αγησίλαος
Καραγκούνης Στάθης
Καϊμάρας Ανδρέας
Γεωργακόπουλος Παναγιώτης
Γουώρθ Τέντ
Βούλγαρης Δημήτριος
Παλυβίδας Βασίλειος
Τσίγκας Ιωάννης
Τσιμήνος Σπύρος
Παρασκευόπουλος Ιωάννης
Αλεξανδρής Γιώργος
Ταλιαμπές Παναγιώτης
Μαλάκης Ευστάθιος
Λύτρας Νικόλαος


*************************************

Γ' Ανακοίνωση 22 Αυγούστου 2019

Μετά από ομόφωνη και έντονη επιθυμία όλων των παρεβρισκομένων στη Γενική Συνέλευση του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ στις 20-8-2019 και πρόταση του κυρίου Άγη Πασαλιμανιωτη τα ινία της αγαπημένης μας Ομάδος ,αναλαμβάνει και πάλι μετά από την επιτυχημένη και θριαμβευτική πορεία στα σαλόνια της Γ εθνικης ,ο πρόεδρος μας Κ Πέτρος ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ
Προχωράμε δυνατά με πνεύμα νικητού
ΜΙΑ ΠΟΛΗ 
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου