Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ Ι.Χ. (αυτοκίνητο), Ο ΡΟΜΑ (ή γύφτος) ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΕΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ (ύπνου) - ανανέωση

Κι όποιον πάρει ο (μελαψός) Χάρος!...

  Τρίτη πρωΐ, ώρα 11:00', στην εθνική επαρχιακή οδό Ιτέας - Αμφίσσης, στο ύψος της εξόδου για το Σερνικάκι.  Ο (πολύ) μελαψός οδηγός του εικονιζομένου αυτοκινήτου, με την χαρακτηριστική κίνηση αυτής της κατηγορίας οδηγών, στηρίζει το αριστερό χέρι του στο ανοικτό παράθυρο, αεριζόμενος, ενώ η κλαρινοειδής μουσική, η προερχόμενη από το εσωτερικό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, διασκεδάζει (!...) και τους προσπερνώντες αυτόν, οδηγούς άλλων αυτοκινήτων.
Κατευθύνεται προς Άμφισσα.
  Παρά το "φορτίο" του οχήματος (11 στρώματα!...), η οδήγησή του, δεν είναι προσεκτική.  Αντί να μεταφέρει αυτόν τον δημόσιο κίνδυνο διακριτικά, με χαμηλή ταχύτητα και στην άκρη, προς την δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, αυτός εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα, σχεδόν στο μέσον της οδού, επιδιώκων και ...προσπέραση σε προπορευόμενο φορτηγό-ψυγείο.

Απορίες, πάμπολλες!...  Από τα ...φορτωτικά έγγραφα, έως και τον τρόπο φορτώσεως του ...εμπορεύματος με την τεχνική του "χαβαλέ" (υπερφόρτωση με πλαϊνά στηρίγματα), με μοναδική ασφάλεια, ένα χονδρό σπάγκο.
Ερώτηση, μόνον μία : Τον "ενόχλησε" κανείς υπεύθυνος αυτόν τον "οδηγό", κατά την διάρκεια του ...ταξειδίου του;

******************
Τελευταία ενημέρωση : Σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών του Ξενοδοχείου "Αμαλία" στους Δελφούς και κάποιων περαστικών από εκείνου του σημείου, αρκετά στρώματα ήσαν από ενωρίς το πρωΐ, καιόμενα στο χώρο σταθμεύσεως αυτοκινήτων, νοτίως του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου. Ειδοποιήθησαν οι αρμόδιοι και προφανώς η λύση ήταν, το "στρίβειν δια του γύφτου".  
Και βεβαίως, "ούτε γάτα, ούτε ζημιά".

Ότι καταλάβατε, καταλάβατε...

Προσθήκη λεζάντας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου