Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΝΟ.Δ.Ε. ΦΩΚΙΔΟΣ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΟΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμφισσα 07.02.2019

Ακόμη και στη δύση της κυβερνητικής θητείας του ο Σύριζα, δείχνει την πολιτική του ανωριμότητα και δεν παύει να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση!Δεδομένων των όσων βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τώρα, που η κυβέρνηση προσπαθεί να διασώσει την ήδη απολεσθείσα κοινοβουλευτική της πλειοψηφία, δε μας προκάλεσε την παραμικρή έκπληξη η χθεσινή ανακοίνωση της Ν.Ε. του Σύριζα Φωκίδας.

Αναζητούμε το έργο τις κυβέρνησης στη Στερεά και ειδικότερα στη Φωκίδα, αλλά δε μπορούμε να βρούμε, ούτε μία μελέτη, ούτε 1 ευρώ δημοσίας επένδυσης. Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας της Ν.Ε. Σύριζα Φωκίδας, ότι η διάνοιξη του διαγώνιου άξονα(Θερμοπύλες, Γραβιά,Άμφισσα,Αντίρριο), ξεκίνησε με πρωτοβουλία της κυβέρνησης Καραμανλή και ερωτούμε τι έπραξε γι’ αυτό το έργο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ(και όψιμα Σύριζα και λοιπά παραγεμίσματα) τα τελευταία πέντε χρόνια. Τη στιγμή που η μελέτη του είναι ήδη ώριμη και με πρωτοβουλία του Κώστα Μπακογιάννη να χρηματοδοτηθεί το έργο με 15 εκατομμύρια ευρώ, από ευρωπαϊκούς πόρους, αλλά κωλυσιεργεί στο υπουργείο μαζί με άλλα αναπτυξιακά έργα σκοπίμως και για μικροπολιτικά τοπικά συμφέροντα. Επιπρόσθετα ο διαγώνιος αποτελεί σαφή δέσμευση του υποψηφίου μας Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού (όπως το αναφέρετε ακόμη και εσείς) επομένως σταματήστε τα “fake newsκαι την προπαγάνδα και προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματά του κόσμου που εσείς δημιουργήσατε(υγειά, οικονομία, παιδεία κτλ) για όσο χρόνο ακόμα σας απομένει.

Αναφορικά με την ίδρυση των δύο πανεπιστημιακών τμημάτων που ΘΑ ιδρυθούν, έχουμε τοποθετηθεί και στο παρελθόν. Αυτονόητα είναι θετικό να ιδρυθούν δυο πανεπιστημιακά ιδρύματα στο νομό μας, αλλά όχι όσο μιλάμε για προεκλογικού τύπου πυροτεχνήματα. Επιμένουμε ότι χωρίς εκθέσεις βιωσιμότητας και με μη ακαδημαϊκά κριτήρια, πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσουμε έντονο πρόβλημα με την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο νομό μας, αλλά και πανελλαδικά κι αυτό θα οφείλεται αποκλειστικά στο έλλειμμα σοβαρότητας που διακρίνει την κυβέρνησή σας, σε αυτό και σε όλα τα θέματα.
Απλά γαρ εστί της αληθείας έπη,κ.κ. της Ν.Ε. του Σύριζα Φωκίδας.
Μη προσπαθείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις,ήδη κρίνεστε για 5 χρόνια προβληματικής και καταστροφικής διακυβέρνησης.

Γραφείο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου