Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

"ΕΚΔΡΟΜΗ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (μετά της συνοδείας του) ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ (με τους εκεί διαβιούντες ιθαγενείς, σε απόσταση...)


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

Προς τους κατοίκους της Κοινότητας Πολυδρόσου


Το Σάββατο το πρωί 4 Αυγούστου επισκέφτηκε την Κοινότητά μας ο κ. Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Μηχανικούς κ. Π. Λαγγουράνη  και Δ. Τρικούζα .....
Τον υποδέχτηκαν στην κεντρική πλατεία και παρακάθησαν μαζί του η κ. Ανδρεοπούλου και ο σύζυγός της, ο κ. Βαγγέλης Κούσουλας και ο Αντιδήμαρχος κ. Πανάγου Βασίλειος.
Πληροφορηθήκαμε ότι ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν να εξετάσει θέματα ύδρευσης της Κοινότητας και αξιοποίησης των χώρων που περιβάλλουν το γήπεδο.
Για την επίσκεψη αυτή δεν ενημερώθηκε και δεν προσκλήθηκε τόσο ο Πρόεδρος της Κοινότητας, όσο και ο τοπικός Δημοτικός Σύμβουλος ούτε κανένα από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου. Αν και συμπτωματικά βρίσκονταν όλοι την ίδια ώρα στην πλατεία, δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τα θέματα αυτά που αφορούν την Πολύδροσο. Ίσως να μην γνώριζαν τα της Πολυδρόσου και τα γνώριζαν καλύτερα οι ξένοι! Ακόμη και εκ των υστέρων δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τον κ. Αντιδήμαρχο για το τι συζητήθηκε και τι αποφασίστηκε!
Καταγγέλλουμε και θεωρούμε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του κ. Δημάρχου. Δεν προσβάλλει μόνο τους αιρετούς εκπροσώπους της Κοινότητας, πάνω από όλα προσβάλλει τους ίδιους τους κατοίκους της Πολυδρόσου. Παρόμοια γεγονότα έχουν συμβεί και στο παρελθόν. Την απρεπή αυτή συμπεριφορά την συνηθίζει ο κ. Δήμαρχος, να περνάει από την Πολύδροσο χωρίς να συναντά κατοίκους, επιχειρηματίες και φορείς για να μιλήσει μαζί τους και να ακούσει τα προβλήματά τους. Ας αξιολογήσουν οι Σουβαλιώτες τη στάση του.
Εμείς, παρά τη συμπεριφορά αυτή, ευχόμαστε ο κ. Δήμαρχος τώρα στο τέλος της θητείας του να κάνει κάτι καλό για την Πολύδροσο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Δελφών                Ο Πρόεδρος
           της Δ.Ε. Παρνασσού                            της Τ.Κ. Πολυδρόσου

  ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΟΛΙΩΤΗΣ                    ΑΡΓΥΡΗΣ Γ. ΜΟΥΛΑΡΑΣ

πηγή : polydrososparnassou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου