Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΔΗΜΑΡΧΟΣ : Η "ΑΣΑΦΗΣ ΣΤΑΣΗ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - Δελτίον Τύπου


"Κρείττον του λαλείν το σιγάν"

Όντως χρειάζεται (ψυχολογική) υποστή- ριξη.  Είναι προφανές...
Το γιατί εξέδωσε το συγκεκριμένο Δελτίον Τύπου και το τι θέλει να ειπεί με αυτό, μάλλον κάποιος θα πρέπει να το εξηγήσει. Στον ίδιον...

Αναδημοσιεύουμε την (υποτιθέμενη)  απάντηση του Δημάρχου του Δήμου Δελφών Αθανασίου Παναγιωτόπουλου, στον από προεχθές ανεξαρτητοποιηθέντα Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην ομόσταυλό του, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.  Σημειώνοντας ότι, χρειάζεται προσπάθεια για να καταλάβει κάποιος, το νόημα του Δελτίου Τύπου.



***************************************

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                          ΆΜΦΙΣΣΑ 01.03.2018
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Α.Δ.Τ.: 7/2018


ΘΕΜΑ: “Για την ανεξαρτητοποίηση του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου”

Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" της δημοτικής Αρχής κατέθεσε χθες ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Το μέχρι πρότινος στέλεχος της παράταξής μας τιμήθηκε με την επιλογή του από τους υπόλοιπους συμβούλους της Ιτέας με τη θέση του Αντιδημάρχου έως την παραίτησή του από το εν λόγω αξίωμα στα τέλη του 2015.

Έκτοτε, τήρησε μια στάση ασαφή πάνω στα καίρια ζητήματα πολιτικής διαχείρισης που απασχόλησαν το Δήμο Δελφών και τους δημότες του. Χθες, επέλεξε να ανακοινώσει την οριστική διαφοροποίησή του από την παράταξη μας επιλέγοντας από εδώ και στο εξής το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης.

Η παράταξή μας δε θα επιλέξει να μπει στη διαδικασία μιας άγονης προσωπικής αντιπαράθεσης, που εν πολλοίς δεν ενδιαφέρει τους δημότες και, κυρίως, δεν έχει κάτι ουσιαστικό να απαντήσει στα σοβαρά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δήμος Δελφών.

Η δημοτική Αρχή συνεχίζει συντονισμένα και αταλάντευτα το έργο της, κάτι για το οποίο έχει επιλεγεί από την πλειοψηφία των δημοτών του τόπου μας.

---------------------------------------------------------------------------

Ο Δήμαρχος Δελφών

Θανάσης Παναγιωτόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου