Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Αποτελέσματα-Βαθμολογία-Στατιστική)

Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Νέα σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Γ.Σ. Ιτέας στην Αιδηψό!

(πηγή : eviabasket.gr)
Νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε εχθές το απόγευμα η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ με αντίπαλο αυτήν την φορά τον Σύλλα Αιδηψού. Το τελικό σκορ στο ταμπλό 63-75 υπέρ της ομάδα μας, ένα αποτέλεσμα που μας καθιερώνει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος μαζί με τον Άρη Θήβας που είναι και ο επόμενος - ιδιαίτερα δύσκολος -  αντίπαλός μας στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος
(δες εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα αγώνων της α΄φάσης του πρωταθλήματος) που θα πραγματοποιηθεί στις 06/01/2018 αμέσως μετά την εορταστική περίοδο. Πρώτος στην βαθμολογία της Α΄ΕΣΚΑΣΕ παραμένει ο Μάκαρος που κέρδισε στην έδρα του τον Απόλλωνα Λιβαδειάς, αλλά θα έχει δύσκολη αποστολή στην επόμενη αγωνιστική στην έδρα της Μαλεσίνας. Με τον Μάκαρο αγωνιζόμαστε στην Άμφισσα, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου της α΄φάσης του πρωταθλήματος στις 13 Ιανουαρίου του νέου έτους.
Το ροζ φύλλο του αγώνα:
Διαιτητές: Κάλφα-Σοφόπουλος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-13, 18-18, 16-25, 12-19.
ΣΥΛΛΑΣ (Φώτου): Πολίτης 17 (2), Αγαπητός, Φώτου 16 (4), Μαυρομιχάλης, Βογιατζής, Χατζής 5 (1), Ανδρίτσος 5, Χράπαλος 4, Φακίτσας 8, Ματάκιας 8 (1).
Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης): Παγώνης 8 (1), Παπαθεοχάρης, Μπαντελάς 9, Γεωργαντάς 15, Αγγελόπουλος 18 (5), Πράππας 12 (4), Ευθυμίου 7 (1), Παπαδήμας 4, Δημητρίου 1, Παπαδρόσος, Σκούρας 1.
Δες παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής, καθώς και τους αγώνες της επόμενης αγωνιστικής:
ΣΚΟΡΕΡΣ
βαθμολογία
results

Δες τη βαθμολογία μετά και την χθεσινή αγωνιστική:
Δες επίσης τους πρώτους σκόρερς και τους καλύτερους στα τρίποντα:

 γεωργαντάς Γιάννης small
Created by VS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου