Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

"ΑΠ' ΤΗΝ ΚΙΡΡΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΪΆΦΑ" - Δελτίον Τύπου

(Souvenir από την πηγή υδρεύσεως της Κίρρας)
Λάσπη η ψυχή του ανθρώπου

   Μετά από 3 (τρεις) ατυχείς απόπειρες της Δ/νσεως Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος του Δήμου μας (η αλήθεια είναι ότι τα 3 εκδοθέντα μέχρι στιγμής Δελτία Τύπου, απέτυχαν παταγωδώς να ...ιάνουν το νόσημα), προκειμένου να επουλώσει την ...λασπορροούσα πληγή του δικτύου υδρεύσεως της Κίρρας, τα ηνία της ανεξέλεγκτης καταστάσεως, ανέλαβε το νεοσυσταθέν “Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης Δημάρχου”, το οποίον Τμήμα, με το σημερινό του Δελτίον Τύπου, μας αποκαλύπτει ότι η “βλάβη” (εννοεί την επί 20ήμερον+ λασποειδή υγειονομική βόμβα στην οποία έχουν εκτεθεί οι κάτοικοι της Κίρρας), οφείλεται σε "ανθρωπογενή παράγοντα!..." (τι διατύπωση κι αυτή!...).
Και το ανεκάλυψαν αυτό (λέει, το Αυτοτελές Τμήμα Υποστήριξης του Δημάρχου), από το ότι, μετά από 20 ημέρες “κλήθηκε άμεσα” κλιμάκιο της Π.Ε. Φωκίδος, το οποίο κλιμάκιο κατόπιν αυτοψίας, ενετόπισε τον “ανθρωπογενή παράγοντα” πλησίον της γεωτρήσεως υδροδοτήσεως της Κίρρας.  Σύμφωνα δε με την αντίληψη του "Αυτοτελούς" (φανταζόμεθα), αυτό αποδεικνύει την αθωότητα των πάντων εντός του Δήμου Δελφών.  Και οι Κιρραίοι, έπαθαν ότι έπαθαν, διότι άκουγαν υποβολιμαίες και κακοπροαίρετες διαδόσεις και δεν επληροφορούντο το ...κακό τους το χάλι από τις ...υπεύθυνες ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του Δήμου Δελφών.

Αυτά συμβαίνουν παραμονές Χριστουγέννων του σωτηρίου έτους 2017, στην επικράτεια του Δήμου Δελφών.
   Για αυτό και η θεματική αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κατέθε- σε “αυθημερόν” αναφορά-καταγγελία στον Εισαγγελία (;...) Πρωτοδικών Αμφίσσης. Για να μάθει αυτός ο “ανθρωπογενής παράγοντας” να μην παίζει με την υγεία των κατοίκων της Κίρρας!

(σ.σ. : μήπως υπάρχει κανείς εγγράμματος στο περιβάλλον του Δημάρχου, για να “ρίχνει καμμιά ματιά” στα Δελτία Τύπου, πριν αυτά κυκλοφορήσουν; Έστω και φιλόλογος;...)

*********************************

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ           ΑΜΦΙΣΣΑ, 20.12.2017
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα
Τηλέφωνο: 2265350023
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.: 77/2017

ΘΕΜΑ: “ Ενημέρωση για την ύδρευση στην Τ.Κ. Κίρρας”

Στα πλαίσια των ενεργειών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών για τον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος σχετικά με την υδροδότηση στην Τ.Κ. Κίρρας κλήθηκε άμεσα κλιμάκιο της Π.Ε. Φωκίδας το οποίο πραγματοποίησε αυτοψία, τα στοιχεία της οποίας κοινοποιήθηκαν χθες 19 Δεκεμβρίου στο Δήμο Δελφών. Από αυτή προκύπτει ότι η βλάβη οφείλεται σε ανθρωπογενή παράγοντα και πιο συγκεκριμένα από επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε χώρο πλησίον των γεωτρήσεων υδροδότησης της Τ.Κ. Κίρρας.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών, μέσω της Αντιδημάρχου Μαίρης Ανδρεοπούλου, κατέθεσε αυθημερόν, 19 Δεκεμβρίου, αναφορά-καταγγελία με συνημμένο το πόρισμα του κλιμακίου της Π.Ε.Φωκίδας στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας ζητώντας την άσκηση ποινικής δίωξης και την κατά νόμο τιμωρία παντός υπευθύνου για το ανωτέρω ζήτημα. Παράλληλα, συνεχίζει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες παρακολούθησης και ελέγχου σε αδιάλειπτη βάση.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή η υδροδότηση στην Κίρρα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω Μόρνου, ενώ όλες οι γεωτρήσεις έχουν αποκλειστεί έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα. Τέλος, καλούμε τους κατοίκους της Κίρρας να ενημερώνονται υπεύθυνα μέσα από τις ανακοινώσεις που εκδίδει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δελφών.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου