Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ - Ευχαριστήριον

Αναγκαιότητα στην Ποιότητα

   Χρειαζόμεθα μια νέαν αίθουσα. Χρειαζόμεθα έναν νέο χώρο στην Ιτέα, όπου η ακουστική και οπτική ποιότητα, θα έχουν την δυνατότητα να απευθύνονται σε πολλούς ακροατές και θεατές. Χρειαζόμεθα ένα νέο και σύγχρονο σημείο αναφοράς στην πόλη μας, εντός του οποίου θα έχει την δυνατότητα να στεγασθεί η σπουδή, η επιμέλεια, ο λόγος και η μουσική, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες σε πολλούς προκειμένου να αναδείξουν την γνώση, την εργασία και το ταλέντο τους και σε πολλούς περισσότερους, την ευκαιρία να τους απολαύσουν.
   Και όλα αυτά ως εισαγωγή, για το παρακάτω αναδημοσιευόμενο ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Κέντρο Πολιτισμού & Τέχνης η Κίρρα”, του οποίου η επιτυχής (και μοναδική ίσως στα χρονικά της νεαράς πόλεώς μας) διοργάνωση αυτής της συναντήσεως των 5 μουσικο-χορωδιακών συγκροτημάτων στο “Κυριακοπούλειο” το Σάββατο 13-5-2017, ανέδειξε το ποιοτικό επίπεδο τόσον του ιδίου του Συλλόγου, όσον και των υπολοίπων καλεσμένων μουσικών συνόλων. Όπως επίσης κατέδειξεν ότι, η αίθουσα εκδηλώσεων στο “Κυριακοπούλειο” στην σημερινή της κατάσταση, είναι πλέον κατά πολύ ξεπερασμένη για αυτού του είδους και του επιπέδου εκδηλώσεις.
Εμείς να προσθέσουμε απλά, ότι ήσαν τυχεροί όσοι ευρέθησαν εκείνο το βράδυ εκεί, σε εκείνη την 3ωρή χορωδιακή πανδαισία.



*************************************

      Κίρρα  15– 5 -  2016
 «KENTΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  &  ΤΕΧΝΗΣ Η ΚΙΡΡΑ»                                            
              Πολιτιστικός Σύλλογος  
                                          ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ          
                                                                                                                                                                                               Μετά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης «χορωδιακή συνάντηση –αφιέρωμα στον Γ. Καρκάλα» ,που αποτέλεσε ίσως την μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ως σήμερα χορωδιακή  εκδήλωση που έλαβε χώρα στην πόλη μας , το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά :
Α . Τον Μαέστρο της Πολυφωνικής μας χορωδίας Γιώργο Παπαδόπουλο  για τη σύλληψη της ιδέας και την έμπνευση του να προσκαλέσουμε και να τα τιμήσουμε ως Σύλλογος τα  αξιόλογα χορωδιακά-μουσικά σύνολα που μας πλαισίωσαν και ένωσαν τις φωνές τους για να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον άνθρωπο, δάσκαλο, μαέστρο και συνθέτη  Γιάννη Καρκάλα. Τον ευχαριστούμε επίσης για την επιμονή του και υπομονή του να αναγάγει το πολυφωνικό τμήμα μας ισότιμο  άλλων χορωδιών.
Β. Τους χορωδούς  μας για την προσπάθεια και το αξιόλογο αποτέλεσμα που έδωσαν στο κοινό.
Γ. Όλα τα μέλη  και τους φίλους  του συλλόγου που βοήθησαν με κάθε τρόπο να στηθεί με αρτιότητα η εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Αλέκο Τσινταβή -"Ζαχαροπλαστείο ΤΕΡΕΖΑ" και την κα Κατερίνα Λέφα – "Ξενοδοχείο  ΛΕΦΑΣ" στους Δελφούς για τη πολύτιμη βοήθειά τους.
Δ. Τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας  :την Αντιδήμαρχο κ Λιάνα Πιλάλα –Τσακίρη  για την παραχώρηση της αίθουσας εκδήλωσης,  την υποστήριξή  της και την παρουσία της στην μουσική βραδιά  και τον Πρόεδρο κ . Τεντ  Γουώρθ  για τη αμέριστη βοήθεια που μας παρείχε με κάθε τρόπο  και κάθε ώρα.
Ε . Τον κο Ευστάθιο Αρβανίτη, καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού  Ωδείου Ιτέας και την κα Βαλεντίνη Παλάντζαγια την ελεύθερη διάθεση του πιάνου .
ΣΤ) Τη Διευθύντρια  και το Σύλλογο Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας.
Ζ) Τους μαέστρους και τα μέλη των χορωδιών  
α)Πολυφωνικής Χορωδίας Δήμου Βόλου, β)Μουσικού Ομίλου Στυλίδας γ)  Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων "ΘΑΜΥΡΙΣ " του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Ομίλου Ιτέας «ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ» και δ) του Συνόλου Παραδοσιακής  Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας καθώς και τους καθηγητές του Αργύρη Ιωάννου και Δημήτριο Γαλώνη για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και την υπέροχη παρουσία τους και μουσική αρτιότητα στο χώρο της εκδήλωσης,
Η) Όλους όσους μας τίμησαν  με την παρουσία τους και τη θέρμη τους και πλημμύρισαν την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου  Ιτέας  κάνοντάς την να δείχνει  τόσο μικρή.
                                Εκ   του   Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου
                                      «KENTΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  &  ΤΕΧΝΗΣ - Η ΚΙΡΡΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου