Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΩΚΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ : ΜΗ!... (ανοικτή επιστολή)


Ακινητοποιείται η Αστυνομία;...

   Με ανοικτή τους επιστολή την οποίαν υπογράφει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικαλιστικού τους οργάνου, οι Αστυνομικοί του Νομού μας, ζητά από τον βουλευτή Ηλία Κωστοπαναγιώτου, να μην συναινέσει στο προτεινόμενο από την Κυβέρνηση “φτωχολόγειό” τους.

Έχουν τους λόγους τους, καθώς και τα επιχειρήματά τους. Καταλήγουν δε με την φράση : “Δική σας η απόφαση, δική σας και η ευθύνη”. (ώχ!...)

***********************

Άμφισσα, 16 ΜΑΙΟΥ 2017
Αριθ .Πρωτ: 16/2017



ΠΡΟΣ : Βουλευτή Ν.Φωκίδας κ.ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ηλία.

ΚΟΙΝ: 1) Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων
2) Μέλη Ε.ΑΣ.Υ.Φ.
3) Μ.Μ.Ε.


Ανοιχτή επιστολή προς το Βουλευτή Ν.Φωκίδας κ.ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ηλία.

Κύριε Βουλευτά,

Η Κυβέρνηση, χωρίς καμία δικαιολογία, διαψεύδοντας τα ίδια της τα στελέχη που υπόσχονταν διάλογο και όχι αιφνιδιασμούς, προώθησε στη Βουλή την ολοκληρωτική ανατροπή του ισχύοντος ειδικού μισθολογίου για τα σώματα ασφαλείας, με διατάξεις που εισάγουν μια νέα «φιλοσοφία» με καταφανή στόχευση τον περιορισμό της μισθολογικής δαπάνης και όχι την επαναφορά των μισθών μας στα επίπεδα του 2012, όπως ξεκάθαρα επιτάσσουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες του υπουργείου Οικονομικών.
Θα γνωρίζετε ασφαλώς τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο ένστολος σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο, εξαιτίας των συνεχών περικοπών από το 2009 μέχρι και σήμερα, χωρίς να υπολογίζουμε τις πρόσφατες απώλειες από «το πάγωμα» των μισθολογικών ωριμάνσεων και του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας.
Μια νέα καρατόμηση θα σημάνει αυτόματα την από όλες τις απόψεις  ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  μας, με ότι αυτή συνεπάγεται πρωτίστως για την ελληνική κοινωνία και θα δώσει συνέχεια στην δική μας προσωπική και οικογενειακή απαξίωση, την δική μας υποβάθμιση και την υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Προστατέψτε την εύρυθμη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας που καθημερινά αποδίδει, το δικό της φόρο αίματος, το φόρο που θα μπορούσε να ήταν ο φόρος αίματος των δικών σας παιδιών, για να διασφαλίσει το δικαίωμα του πολίτη στο ύψιστο αγαθό της ασφάλειας.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το προτεινόμενο μισθολόγιο-φτωχολόγιο και να δεσμευτεί ότι θα ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος με μόνο αντικείμενο την εφαρμογή των τελεσίδικων αποφάσεων του ΣτΕ, σεβόμενη τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όπως αρμόζει στα πραγματικά Δημοκρατικά Πολιτεύματα.


Κύριε Βουλευτά,

Οφείλετε να αφουγκραστείτε τα δίκαια αιτήματά μας και να μην γίνετε κι εσείς συνεργός σε ένα διαρκές έγκλημα που τελείται σε βάρος μας. Δική σας η απόφαση, δική σας και η ευθύνη.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-Ο-                                                  -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος                     ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος


-
               -Ο-                                                          -Ο-
       ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     ΤΑΜΙΑΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος              ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Βησσαρίων





           - Ο-                                -Το-                           -Το-
ΟΡΓ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            ΜΕΛΟΣ                    ΜΕΛΟΣ

ΣΠΥΡΟΥ Δημ.          ΤΟΥΦΕΚΟΥΛΑΣ Κων.      ΚΑΚΑΝΑΣ Φώτιος


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου