Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ, ΑΣΤΕΡΑΣ!...

ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0-3
πηγή : Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ official (fb)
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Λιδωρικίου ο αγώνας για την 6η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Φωκίδας,με τον Αστέρα Ιτέας να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του,απέναντι στον αξιομαχο Αετό με τελικό αποτέλεσμα 0-3.

Η ομάδα μας έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο,βρήκε 3 φορές τον δρόμο για τα δίχτυα,ενώ θα μπορούσε να σκοράρει περισσότερα τέρματα,αν ήταν πιο εύστοχη στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ είχε και άστοχη εκτέλεση στο 0-0.
Οι σκορερ: Omasere 36'
Χαρδαλούπας 52'
Δαμιανός 58'

Η σύνθεση του ΑΣΤΕΡΑ: (Λιβας) Κρίστο, Βάσος, Δριβας, Κατσικωστας, Omasere, Γκούλτας, Τοπουζι Μ. (65' Χριστοδούλου) Αλολάρης, Χαρδαλούπας, Ανδρέου (60' Σγουρός)Δαμιανός.

10 σχόλια:

  1. Ολα παιδια δικα μας……… αρε καταντιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αστερας εδω και ποσα χρονια εχει γινει υποχειριο καποιον ατομων που ουδεμια σχεαη εχουν με το ποδοσφαιρο οι λεγομενοι ιτιωτες παιχτες το καλοκαιρι ηθελαν λεφτα για να παιξουν καποιοι (αρχηγοι)ζηταγαν λεφτα μεσα σε μαγαζι αυτοι ειναι οι ιτιωτες 10 αλλοδαποι βαφτισμενοι ελληνες και ουτε ενας ιτιωτης μεσα.ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με τον φιλο. Οι ομαδες που ειναι υγειης στο νομο ειναι ελαχιστες και πεφτουν κιολας στο περιγελο λογω κακων αποτελεσματων αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα… και για την ιστορια: 2 ομαδεν δεν εχουν λυψει ποτε απο τα πρωταθληματα της επς φωκιδος η Κιρρα και η Δεσφινα. Οποιος καταλαβε καταλαβε…. Ευχαριστω για το βημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και σε εμας στο φωκικο ετσι ειναι τα πραγματα. Μισθοφοροι που θα φυγουν με την πρωτη στραβη. Ηταν ευκαιρια φετος για μια νεα αρχη με παιδια απο ολο το νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστερας οτι και να λετε… ετσι για να σκανε γυρω ολα τα κουτσοχωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους :Τα όσα αναγράφονται σχετικά με παίχτες του Αστέρα και δη σημαίες που δήθεν ζήταγαν λεφτά σε καφετέρια της Ιτέας ,το σχόλιο είναι ανάξιο σχολιασμού και αυτοακυρώμενο .

    Τώρα για το αν ένα παιδί μπορεί να έχει καταγωγή από ξένη χώρα ,την στιγμή που γεννήθηκε ,πήρε την Ελληνική παιδεία και μεγάλωσε εδω ,δεν θα έπρεπε να παίζει στην ομάδα εκτός από βαθεία ηλίθιο είναι και άκρως ρατσιστικό .Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στηριζόμαστε σε έναν άκρως τοπικό κορμό ,με ελάχιστους ξένους παίχτες και παιδιά που ως επι το πλήστον ζουν στην πόλη της Ιτέας και σε γειτονικές πόλεις .
    Τέλος προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που συμμετέχω στο εγχείρημα του Αστέρα Ιτέας και που συμμετέχω στην μεγάλη ΙΔΕΑ της ομάδας της πολης μας.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε καλα τα λες αλλα ο αθλητισμος δεν ειναι εμονη με τον πρωταθλητισμο καο χλευασμος αλλων που εχουν υπιδιεστερες ομαδες καια αλλη αποψη για τον αθλητισμο

      Διαγραφή
  7. Δεν νομίζω οτι η ομάδα του Αστερα χλεύασε ποτέ της << υποδεέστερο >> αντίπαλο .Και επειδή έγινε αναφορά σε δυο ιστορικές ομάδας του τοπικού ποδοσφαίρου της Φωκίδας ,της Κίρρας κι της Δεσφίνας ,οι άψογες σχέσεις μεταξύ μας και των δυο αυτών σωματείων πιστοποιεί θεωρώ τα λεγόμενα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαγκες κατι αλλαζει εδω πανω……

    ΑπάντησηΔιαγραφή