Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΤΕΑΣ : ΔΙΗΜΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ


Ένα θαυμάσιο τόλμημα!
Ένα πολιτιστικό άλμα!

    Το Δημοτικό Ωδείο Ιτέας ''μέστωσε'', ''ανδρώθηκε'' και αρχίζει να ''λάμπει'' εμφανίζοντας στο κοινό της περιοχής μας το έργο του, τους κόπους του.  Και ήλθε η ώρα να θαυμάσουμε όλοι μας, την πολλή σοβαρή και καλή δουλειά η οποία επιτελείται μέσα στα τμήματά του, με την παρουσίαση ενός διευρυμένου κλασσικού ρεπερτορίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5 & 6 Απριλίου.
    Εν πρώτοις, το Σάββατο 5-4-2014 και ώρα 20:30' στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας οι μαθητές της Σχολής πιάνου του καθηγητή του Ωδείου Ιτέας κου Σπύρου Τσελέντη, στην μουσική βραδιά-αφιέρωμα, προς τιμήν του  Ludwig Van Beethoven, θα παρουσιάσουν έργα-σονάτες, του μεγάλου Γερμανού Συνθέτη.
Ερμηνεύουν οι :
- Σαλήκου Κωνσταντίνα
- Λιάγκα Ελένη
- Παπακωνσταντίνου Δημήτρης
- Παναγάκου Μαρία
- Γιακουμής Αναστάσης

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη, η δε Συναυλία διοργανώνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου των Δικαστικών Υπαλλήλων Άμφισσας.

   Στην συνέχεια, την επομένη ημέρα Κυριακή 6-4-2014 και ώρα 20:30', πάλιν οι μαθητές της Σχολής πιάνου του Ωδείου Ιτέας του Σπύρου Τσελέντη, θα παρουσιάσουν στο ''Κυριακοπούλειο'' στην Ιτέα, διάφορα κοντσέρτα για πιάνο των J.S. Bach, F.J. Haydn, W.A. Mozart και P. Tschaikowsky.
Ερμηνεύουν οι :
- Πουρνάρα Κατερίνα
- Λιάγκα Ελένη
- Κοντογιώργου Μάτθη
- Ιατρίδης Οδυσσέας
- Πουρνάρα Σταυρίνα
- Παναγάκου Μαρία

Η Είσοδος, επίσης είναι ελεύθερη.

Σε αυτήν την μουσική πανδαισία, σε αυτήν την εξαιρετική και σπάνια για την περιοχή μας πρωτοβουλία του Δημοτικού Ωδείου Ιτέας, είμαστε όλοι καλεσμένοι.  Και πρέπει να τιμήσουμε με την παρουσία μας, την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων.
Και του Δασκάλου και των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου