Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ - ΔΙΟΡΘΩΣΗ


ΔΙΟΡΘΩΣΗ
***********

Για λόγους τους οποίους δεν γνωρίζουμε, υπήρξε απώλεια του ελέγχου της διαχείρισης στο ''epikourositeas.blogspot.gr'' και του αντίστοιχου λογαριασμού στο facebook για μερικές ώρες το απόγευμα της Κυριακής 27-4-2014.
Εδώ και μερικές ημέρες είχαμε εντοπίσει προβλήματα δυσλειτουργίας και στα δυο.  Έχουμε δεχθεί σωρεία ψευδών, ανήθικων  και παραπλανητικών μηνυμάτων και κειμένων μέσω e-mail και facebook (spam) και ενδεχομένως μέσω κάποιου εξ αυτών, να έγινε εγκλωβισμός  των λογαριασμών μας.  Είχαμε παρατηρήσει ότι κάποιες διαδικασίες στο blog, ή καθυστερούσαν, ή αναστέλλονταν για λίγη ώρα. Πιθανότατα να είχαμε υποστεί ηλεκτρονική παρέμβαση και δεν το γνωρίζαμε.

Δυστυχώς, επαναλαμβάνουμε ότι ενδεχομένως να υπήρξαν μηνύματα και αναρτήσεις τα οποία αναφέρουν ως προέλευση το blog, το e-mail και τον λογαριασμό στο facebook, το δικό μας.
Με την αποκατάσταση του προβλήματος, οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη, εάν άθελά μας και εν αγνοία μας, δημιουργήσαμε πρόβλημα σε κάποιους.
Ήδη έχουμε προβεί σε ενέργειες και το πρόβλημά μας έχει προ μιας ώρας διορθωθεί με την ασφαλή πιστεύουμε πλέον λειτουργία τόσον του blog, όσον και των e-mail και facebook.
Επαναλαμβάνουμε την συγνώμη μας προς όσους, στους οποίους δημιουργήσαμε πρόβλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου