Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

ΤΑ "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΙΤΕΑΣ

  "Δεύτε λάβετε ρεύμα!..."

  Είναι γνωστή στους επισκεπτομένους το παραλιακό μέτωπο και στους ασχολουμένους με την Μαρίνα της πόλεως, η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πάγιες εγκαταστάσεις καθώς επίσης και η "πρασινάδα" σε ολόκληρη την νότια ακτή της Ιτέας.  Παγκάκια έχουν αφαιρεθεί, δένδρα και θάμνοι έχουν ξεραθεί (οι δυο ιτιές στην ανατολική πλευρά της Μαρίνας έχουν εκριζωθεί λόγω ξηρασίας), η σκουριά έχει καταστρέψει σχάρες και καπάκια και τα κιβώτια διανομής ηλεκτρικού ρεύματος (πίλαρ) στην Μαρίνα, έχουν αφεθεί στην τύχη τους και στις επιθυμίες του κάθε ...καταναλωτή ρεύματος εντός της Μαρίνας.

   Όπως είχε προ μηνών με έμφαση διατυπωθεί από πλευράς του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος (διαχειριστής της παραλιακής ζώνης της Ιτέας), τα μικροπροβλήματα, οι βλάβες, οι φθορές και οι ζημίες στα πάγια, δεν αντιμετωπίζονται από αυτό (το Λ.Τ.Φ.) και αναμένεται να επιληφθεί με την τακτοποίησή τους, ο νέος εκμεταλλευτής της Μαρίνας.  

  Το τι έχει συμβεί με τις δημοπρατήσεις του χώρου, είναι γνωστό.  Τον λόγο όμως για τον οποίον εδόθη με απ' ευθείας ανάθεση η επισκευή και η συντήρηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του παραλιακού μετώπου, δεν τον γνωρίζουμε.  Προφανώς θα τον γνωρίζει η Λιμενική Επιτροπή, η οποία μετά από την σχετική εισήγηση της προέδρου της, αποφάσισε την ανάθεση του έργου στον εξ Αμφίσσης Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Αλέξανδρο Σεγδίτσα.

Συμπέρασμα (υποθετικό) : Να "συμμαζευτεί" λιγάκι ο χώρος αφ' ενός, μήπως και υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον άλλον επενδυτή εντός της επομένης 5ετίας και αφ' ετέρου για λόγους ασφαλείας και ελέγχου "διαρροών" ρεύματος.

Παραθέτουμε την σχετική απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής :

******************************



1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς χάθηκε το φιλότιμο. Δεν γνωρίζουν το αντικείμενο και δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ. Είναι όλοι τους διορισμένοι και οι περισσότεροι άσχετοι . Είναι όμως σχετικοί και πρόθυμοι στις φωτογραφίσεις όταν γίνονται διάφορες εκδηλώσεις στην τριτοκοσμική ΜΑΡΙΝΑ. Εντύπωση μας κάνει ότι πάντα υπάρχει ομοφωνία. Τυχαίο ? Η παραίτησις τους είναι άγνωστη. Κρίμα για την ωραία μας ΙΤΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή