Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

"ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ" ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ


 2ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Στις 17-19/6/2022 θα διεξαχθεί και φέτος το 2ο Σκακιστικό Αντάμωμα Φωκίδας στο όμορφο χωριό μας τον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας.
Στο τουρνουά φέτος θα συμμετάσχουν έξι ομάδες .
Αναλυτικά και αλφαβητικά:

- ΑΕΚ,
- Ένωση Σκακιστών Άμφισσας,
- Θουκυδίδης Αλίμου,
- Παναθηναϊκός Α.Ο.,
- Πειραϊκός Ο.Σ. και
- Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων

Οι ομάδες θα συγκεντρωθούν από την Παρασκευή 17/6 και το Σάββατο 18/6 το πρωί στις 10.30πμ στο Μουσείο του Αθανασίου Διάκου, θα διεξαχθεί ο προκριματικός γύρος.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18.00μμ, θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες ενώ ταυτόχρονα στην πλατεία του χωριού θα διεξαχθεί ράπιντ 5 γύρων με ελεύθερη συμμετοχή, σε όποιον ενδιαφέρεται.
Την Κυριακή το πρωί μετά τη θεία λειτουργία θα διεξαχθούν οι τελικοί και οι αγώνες κατάταξης.
Το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθούν οι απονομές με παρουσία επισήμων από το Δήμο Δελφών, την Κοινότητα Αθανασίου Διάκου και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία
Θα ακολουθήσει παραδοσιακό ρουμελιώτικο γεύμα προς τιμήν των ομάδων και των φιλοξενούμενων, που θα παραθέσει ο Δήμος Δελφών και η Τοπική Κοινότητα .

Τους αγώνες χορηγούν και στηρίζουν ο Δήμος Δελφών και η Κοινότητα Αθανασίου Διάκου, ενώ οι επιχειρηματίες του χωριού προσφέρουν ειδικές τιμές στη διαμονή των φιλοξενούμενων.
Η Κοινότητά μας για δεύτερη χρονιά στηρίζει αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός που σαν στόχο έχει την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα του χωριού και στον αθλητικό τουρισμό. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε τόσο για την εκτέλεση μικρών και μεγάλων έργων στον Αθανάσιο Διάκο, όσο και στην διεκδίκηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Συνεχίζουμε............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου