Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

ΣΤΗΝ "ΠΑΡΑΣΚΙΑ" ΑΠΟ ΤΑ "ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ"

  Μετά από παλινωδίες, χρονοκαθυστερήσεις, προστριβές και δυο αναβολές, εκδικάζεται (;) τελικά η τελευταία πράξη της υποθέσεως "Τουμπανάρια" την προσεχή Τρίτη 7η Ιουνίου 2022 στο Πρωτοδικείο Αμφίσσης.

  Ως γνωστόν, μετά από την δημοσιοποίηση του θέματος από τον Στέλιο Σχοινά, αυτής δηλαδή της χρησιμοποιήσεως τμήματος του Δελφικού Τοπίου στην τοπογραφική του απεικόνιση, προκειμένου να πωληθεί το αγροτεμάχιο και να οικοδομηθεί στην συγκεκριμένη τοποθεσία συγκρότημα κατοικιών από τις επιχειρήσεις "Δάβαρης", ο φερόμενος ως συντάκτης του τοπογραφικού διαγράμματος

  Νικόλαος  Φουσέκης,  εμήνυσε τον Στέλιο Σχοινά τον Φεβρουάριο του 2008 για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ και ο Στέλιος Σχοινάς απάντησε με μήνυση, με το αιτιολογικό της ψευδούς καταμηνύσεως.

  Το Δικαστήριο τότε έκρινε ότι και οι δυο μηνύσεις θα πρέπει να εξετασθούν, μετά από την εκδίκαση της κυρίας υποθέσεως, της γνωστής σε όλους μας ως "Τουμπανάρια". Έτσι λοιπόν, μετά από την εκδίκαση της υποθέσεως στο Εφετείο Λαμίας όπου ο κατηγορούμενος για το επίμαχο τοπογραφικό διάγραμμα Ν. Φουσέκης απηλλάγη λόγω αγνοίας (!...),  ήλθεν η ώρα (έστω και με μεγάλη καθυστέρηση), να συζητηθούν οι δυο μηνύσεις.  Η πρώτη, όντως έγινε (κατά του Σ. Σχοινά) και η απόφαση ήταν αθωωτική για τον κατηγορούμενο.  Και απομένει η δευτέρα, αυτή με κατηγορούμενον τον Ν. Φουσέκη, της οποίας η συζήτηση έχει εκ νέου προγραμματισθεί για την προσεχή Τρίτη 7-6-2022 στο Πρωτοδικείον Αμφίσσης.

Υπομονή λοιπόν, έως και την Τρίτη.  

1 σχόλιο: