Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Ν. ΦΩΚΙΔΟΣ - ευχαριστίες

Από την Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ιτέας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΛΤΝΦ, 12/11/2021

  Μία σειρά από έργα, που αποτελούν έναν από τους κύριους στόχους του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας, στα πλαίσια της ανάπτυξης της Ιτέας, η αρχή των οποίων γίνεται με τη χρηματοδότηση των μελετών τους, μέσω ΠΔΕ 2021 του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τη συμβολή του Υπουργού, κυρίου Ιωάννη Πλακιωτάκη, την πολύτιμη και έμπρακτη στήριξη του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κυρίου Ιωάννη Τσακίρη και τις διαρκείς και συντονισμένες ενέργειες του βουλευτή Φωκίδας, κυρίου Ιωάννη Μπούγα. 

  Το όραμά μας στηρίζεται από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κύριο Φάνη Σπανό και τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φωκίδας, κύριο Γεώργιο Δελμούζο, καθώς η υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων σηματοδοτεί την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των διαδικασιών της δημοπράτησης της επέκτασης του Λιμένα Ιτέας.

   Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την σύμβουλο του Περιφερειάρχη, κυρία Πέγκυ Αραβαντινού, για την αμέριστη συνεργασία, καθώς και την διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Φωκίδας, τον κύριο Χρήστο Δημητρέλλο, τον κύριο Ασημάκη Κόκκινο και την κυρία Αλεξάνδρα Κουτσού για την πολύτιμη, συνεχή και αναγκαία τεχνική υποστήριξη.



3 σχόλια: