Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

ΣΗΜΕΡΙΝΗ (νυκτερινή) ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ

   Κι όλο αυτό, με μιά βροχούλα.  Εάν μας είχεν επισκεφθεί σήμερα για μερικά λεπτά της ώρας, εδώ, στην περιοχή μας, η "Αθηνά" ή ο "Νέαρχος", ο πεζόδρομος θα γινόταν υδάτινη διαδρομή για ...δίκοπο άνευ πηδαλιούχου!...

Αρχή πεζοδρόμου νοτίως της "Sofita"

  Για έναν μοναδικό και απλούστατο λόγο : Δεν υπάρχουν ή είναι μικρά ή είναι φραγμένα τα στόμια, για την έξοδο του ύδατος προς την θάλασσα.

Υπεύθυνος; Ο Θύμιος ο Μούκας, 'λέμε τώρα (Θεός 'σχωρέσ' τον)!...

  Στην νότια πλευρά της παραλιακής λεωφόρου, όπου είχαν φροντίσει (από καιρού) οι καταστηματάρχες, τα φρεάτια ομβρίων υδάτων ήσαν ανοικτά.  Όπου όμως ήσαν καλυμμένες οι σχάρες τους (ηθελημένα ή όχι), τα καταλήγοντα εκεί όμβρια ύδατα, εδημιουργούσαν λίμνες.

  Μήπως θα έπρεπε να ασχοληθεί κάποιος, να καθαρίσει και τις σχάρες (εκτός από την "καθαριότητα" του παραλιακού μετώπου η οποία του έχει ανατεθεί έναντι αμοιβής) να φροντίσει και για την απρόσκοπτη και ανεμπόδιστη λειτουργικότητα των φρεατίων στην νότια πλευρά της παραλιακής λεωφόρου;  Χειμώνας έρχεται, βροχές αναμένονται, ενδεχομένως και καταιγίδες.

Μήπως;...


 

1 σχόλιο:

  1. Είναι φθινόπωρο Καθαρίζεις από τη μία πέφτουν τα φύλλα από την άλλη λογικό να φράζουν τα φρεάτια στη Παραλία.Αρε μπάρμπα Θύμιο Μούκα με την αρωματική γειτονιά που άφησες πίσω.Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή