Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ...ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΚΙ-ΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΉ ΤΟΥ!...

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 5/11/2021

ΘΕΜΑ: Ο τοπικός βουλευτής πανηγυρίζει για έργα ΣΥΡΙΖΑ, ευχαριστούμε!

Έκπληκτοι διαβάσαμε την ανακοίνωση που έβγαλε ο τοπικός βουλευτής για να πανηγυρίσει την Αναβάθμιση του Ταχυδιυλιστηρίου Δεσφίνας, ένα έργο που ούτε σχεδίασε, ούτε μελέτησε, ούτε καν… ωρίμασε επί των ημερών του.

Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στα αντισταθμιστικά έργα που επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμφωνήθηκαν από τον τότε Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γ. Δέδε και τον τότε δήμαρχο Δελφών, Θανάση Παναγιωτόπουλο, μετά από ενέργειες και του Ηλία Κωστοπαναγιώτου, βουλευτή Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Συμφωνία που έσωσε τον Δήμο από την οικονομική χρεωκοπία εξαιτίας του χρέους των 3.000.000 ευρώ προς την ΕΥΔΑΠ.

Δυστυχώς, δύο χρόνια, επειδή ο κ. Μπούγας έχει επιλέξει να είναι μόνο βουλευτής της ΝΔ και όχι βουλευτής Φωκίδας της ΝΔ, με συνεχή δελτία Τύπου επιδιώκει να καλύψει την ανυπαρξία έργων του με έργα άλλων.

- Πανηγυρίζει για εντάξεις έργων που οι δύο Δήμοι της περιοχής έχουν ματώσει να σχεδιάσουν, να ωριμάσουν και να υποβάλλουν σε διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία.

- Παρουσιάζει σαν δικά του έργα, έργα που όσον αφορά ενέργεια - παρέμβαση βουλευτή, οφείλονται αποκλειστικά στον προηγούμενο βουλευτή Φωκίδας, Ηλία Κωστοπαναγιώτου.

Οι πολίτες της Φωκίδας, αλλά και οι πολιτικοί της, ας θυμόμαστε τη φράση του Άρθουρ Κλαρκ: «Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές».



Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου