Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ : ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ...

Η κορυφή "Πυραμίδα" της Γκιώνας από την Οίτη


"Συνήλθε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση.....η Πρόεδρος της Κοινότητας Προσηλίου..."  

Δηλαδή : Το μονομελές Τοπικό Συμβούλιο του Προσηλίου (μόνον Πρόεδρος υπάρχει, όπως στην Τριταία), συνεδρίασε (η Πρόεδρος Αφροδίτη Παπαδήμα με τον εαυτό της) παρουσία της γραμματέως της Κοινότητος (για τα πρακτικά) και αποφάσισε (δεν γνωμοδότησε...) ότι συμφωνεί με την ΜΠΕ της εταιρείας "IMERYS" περί των γεωτρήσεων στην βόρεια πλευρά της Γκιώνας.

Και ενώ τα Τοπικά Συμβούλια από τις άμεσα θιγόμενες Κοινότητες (Πανουργιάς, Στρώμη, Καλοσκοπή) από αυτήν την προαποφασισμένη "πληγή" του περιβάλλοντός τους στα βόρεια του Δήμου Δελφών, έχουν αποφανθεί αρνητικά για την ΜΠΕ και τις γεωτρήσεις, εν τούτοις η Πρόεδρος της Κοινότητος Προσηλίου (Σεγδίτσας) συμφωνεί για τους παρακάτω ...ισχυρούς περιβαλλοντικούς και οικονομικούς λόγους (απόσπασμα από την ...απόφαση) : 

Μεγαλεία η Κοινότητα Σεγδίτσας!...

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο 12θεματικό σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, θα συζητηθεί εκτός από την ...καθιερωμένη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου (2ον θέμα) και η "ανάρμοστη περιπέτεια" του γηπέδου Ιτέας (4ον θέμα).

Η Πρόσκληση :
**********************************************************


1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην σκεφτεί τις επιπτώσεις που θα δημιουργηθούν αυτό προϋποθέτει μυαλό.Το μόνο που την έκαιγε ήταν να εξαγοράσει μια θεσούλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή