Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ ΜΕ ...ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΚΟΡ

 Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Η νίκη (και η διαφορά) μετράει!

       Γ.Σ. Ιτέας-Κονίστρες 46-32

(πηγή : stereabasket.gr)

Ο Γ.Σ. Ιτέας πήρε αυτό που ήθελε, καθώς επικράτησε στην έδρα του απέναντι στις Κονίστρες με 46-32, παίρνοντας παράλληλα και μια διαφορά 14 πόντων που μπορεί να παίξει το ρόλο της στη συνέχεια!

Το 46-32 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα και όχι του…ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες και ιδίως τις Κονίστρες να μην μπορούν να βρουν με τίποτα το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι!

Η Ιτέα, πέτυχε πάντως αυτό που ήθελε, καθώς παρότι το ματς πήγε σε τόσο χαμηλό σκορ, κατάφερε να πάρει και τη διαφορά!

Το ματς αναμφίβολα δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με τις δύο ομάδες και ιδίως τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε πολύ κακή μέρα στην επίθεση.

Οι δύο ομάδες…μάτωσαν τα στεφάνια στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ που σε καμιά περίπτωση δεν τους εξασφάλιζε.

Η πρώτη περίοδος τελείωσε 9-9 και το ημίχρονο 18-16, σε ένα ματς που στο πρώτο 20λεπτιο ο ρυθμός του βόλευε τις Κονίστρες, καθώς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να τρέξουν τον αγώνα.

Αυτό άλλαξε στη γ’ περίοδο και αναμφίβολα επηρέασε θετικά την ομάδα του Μωραΐτη, που κατεβάζοντας τα ριμπάουντ μπόρεσε να τρέξει να βγάλει κάποιους εύκολους πόντους σε αιφνιδιασμούς και να πετύχει σε ένα 10λεπτο σχεδόν όσους πόντους είχε πετύχει σε ένα ημίχρονο, ξεφεύγοντας στο 30′ με 32-23.

H διαφορά των 9 πόντων για ένα τόσο κλειστό ματς ήταν πολύ μεγάλη, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο, τις Κονίστρες από την πλευρά τους να μην μπορούν να βρουν με τίποτα διάδρομο προς το αντίπαλο καλάθι, για να τελειώσει το ματς με το σκορ πρωταθλήματος…μίνι (43-32)!

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ντάνος-Ζαφείρη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-9, 18-16, 32-23, 46-32.

Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ (Μωραΐτης): Μαναίος 8, Παπαδημητρίου, Κουτρόγιαννος, Πασαλιμανιώτης, Μολές Αργ. 2, Αγγελόπουλος, Κατσίμπρας Φ., Κατσίμπρας Παν. 5, Χαλκιάς 5, Σταύρου 11 (1), Τσιριπέρου 12 (2), Μολές Ι. 3 (1).

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ (Ιμπέζα): Βασιλείου, Γιαννάκας 8 (2), Ψαριανός 4, Καπέλος 2, Μπαλάφας, Τσιρόπουλος 2, Δήμας Ν., Δημάς Χ., Κανάκης 10, Αποστολίδης 6 (2).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου