Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

ΔΩΡΕΑ ΑΠΙΝΗΔΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                 ΑΜΦΙΣΣΑ, 27.10.2021

Α.Δ.Τ.: 86/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά 3 απινιδωτών στο Δήμο Δελφών από το Metropolitan Hospital

Ευθ. Γρίβας: «Σημαντική συνεισφορά για την ασφάλεια των αθλούμενων»

Τρεις απινιδωτές, τρία μηχανήματα που όταν και όπου χρειαστεί σώζουν ζωές και θα τοποθετηθούν σε ισάριθμες αθλητικές δομές, δώρισε στο Δήμο Δελφών το Metropolitan Hospital, δείγμα της έμπρακτης στήριξής του στους τομείς της υγείας και του αθλητισμού.

Η παράδοση έγινε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 από τον Εμπορικό Διευθυντή του Νοσοκομείου κ. Δημήτριο Βαλμά, στο Δημοτικό Κατάστημα Γαλαξιδίου, ενώ την παραλαβή έκανε για λογαριασμό του Δήμου Δελφών, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ευθύμιος Γρίβας.

Ο κ. Βαλμάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι το Metropolitan Hospital, το οποίο είναι και επίσημος ιατρικός υποστηρικτής των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και στίβου (ΣΕΓΑΣ), καθώς και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, δεσμεύεται να συνεχίσει να συνεισφέρει στην καλή υγεία του κοινωνικού συνόλου, στο πλαίσιο ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπουν τη φιλοσοφία του.

Από την πλευρά του ο κ. Γρίβας, απέδωσε τα εύσημα στο Θεραπευτήριο τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του για τη χορήγηση απινιδωτών, όσο και για τη γενικότερη στήριξή του στον τομέα της υγείας. «Ο Δήμος Δελφών αποκτά πολύτιμους συμμάχους στον αγώνα του για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, βελτιώνοντας συνεχώς τις αθλητικές υποδομές, αλλά και ταυτόχρονα διασφαλίζοντας πως η άθληση θα γίνεται σε συνθήκες ασφάλειας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών.


Ο Αντιδήμαρχος Δελφών

Αρμόδιος για το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας- Δια Βίου Μάθησης,

Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Τουρισμού

Ευθύμιος Γρίβας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου