Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ Covid-19 ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

 Παναγία Κουτσουριώτισσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

Με αφορμή την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος θετικού στον κορωνοϊό στην Κοινότητα Αμυγδαλιάς του Δήμου μας, σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία με την Πολιτική Προστασία, τον ΕΟΔΥ, την Ελληνική Αστυνομία και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, ακολουθώντας όλα τα βήματα που  ορίζονται στο πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες των παραπάνω υπηρεσιών για την προστασία των πολιτών. 


​​Καθώς το περιστατικό συνέβη παραμονή της απόδοσης της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ημέρα που εορτάζει η Ιερά Μονή Παναγίας Κουτσουριώτισσας  και μετά από σχετική επικοινωνία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστο, καλούμε όλους τους ευλαβείς προσκυνητές να τηρήσουν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέσα προστασίας (χρήση μάσκας, ατομική υγιεινή και διατήρηση αποστάσεων) καθώς και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας στην ολιγόλεπτη παραμονή τους εντός του Ιερού Ναού. 
Παρακαλούμε την Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας και το Αστυνομικό τμήμα Δωρίδος για την διασφάλιση της τήρησης των μέτρων σε όλους τους χώρους της μονής εν αναμονή τυχόν άλλων οδηγιών ανάλογα με την εξέλιξη του περιστατικού στην κοινότητα της Αμυγδαλιάς.
Ο Δήμος Δωρίδος με πρώτο μέλημα του την ασφάλεια των πολιτών λαμβάνει μέτρα και εφαρμόζει τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και των αρμοδίων υπηρεσιών ευρισκόμενος σε ετοιμότητα εκδίδοντας  παράλληλα ενημερωτικά δελτία για την καλύτερη ενημέρωση των δημοτών. 

Οι συνθήκες επιβάλλουν να συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης με σύνεση, ψυχραιμία αλλά και με υψηλό το αίσθημα της προσωπικής ευθύνης τηρώντας συστηματικά όλα τα μέτρα προστασίας. 


Φοράμε μάσκα – κρατάμε αποστάσεις – μένουμε ασφαλείς


(πηγή : www.nafpaktianews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου