Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΙΤΕΑΣ


Έναρξη εγγραφών στον σύλλογο μας για αγόρια - κορίτσια 6-15 ετών από Τετάρτη 26 Αυγούστου! Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με απόλυτη ασφάλεια αρχές Σεπτεμβρίου κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές.Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Υπεύθυνοι προπονητές(τηλ) : Μωραΐτης Χρήστος

3 σχόλια:

  1. Υπάρχουν γνωστά, παγκοσμίου φήμης πρόσωπα που καταφθάνουν στην Ιτέα με ελικόπτερο είτε για να επισκεφθούν τους το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών είτε για άλλους λόγους.
    Κάποια στιγμή θα πρέπει να αναφέρονται αυτά για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
    Τελευταίο γεγονός :
    https://www.caranddriver.gr/wrc/arthro/ola_osa_synebisan_me_to_elikoptero_tou_ogier-7792287/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:49 μ.μ. Πόσο άσχετος και ανημέρωτος μπορείς να είσαι;
      Ο συγκεκριμένος οδηγός κάνει δοκιμές στη Στερεά Ελλάδα για εξέλιξη του αγωνιστικού του αυτοκινήτου για αυτό ήρθε.
      Πόσα ελικόπτερα με τουρίστες έχεις μετρήσει ρε ονειροπόλε;

      Διαγραφή
  2. Για το σχόλιο του 11:45
    Ο λόγος σου αιχμηρός χωρίς λόγο.
    Μάλλον δεν έδωσες την δέουσα προσοχή στο σχόλιο μου όταν το διάβαζες.
    Το σχόλιο αναφέρεται στον αριθμό των «γνωστών» ονομάτων που καταφθάνουν στην Ιτέα με ελικόπτερα είτε για να επισκεφθούν το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών είτε για άλλους λόγους (στους άλλους σκοπούς εντάσσεται και ο συγκεκριμένος οδηγός που ήρθε για να κάνει δοκιμές συγκεκριμένης εταιρείας αυτοκινήτων).
    Για παράδειγμα, απο το να φτιάχνονται βιντεάκια στο οποία ο κάθε πικραμένος λέει τα δικά του, θα μπορούσε να υπάρχουν κάποιες δηλώσεις απο τέτοια άτομα για το ομορφιά την περιοχής.
    Ο κόσμος το έχει τούμπανο ότι στο γήπεδο της Κίρρρας έρχονται ιδιωτικά ελικόπτερα με VIP επισκέπτες. Το ποιός έχει τα κλειδιά του γηπέδου και ξέρει πότε θα έρθουν και ποιο ταξί παίρνει αποκλειστικά τις κούρσες θα το αφήσω να το ψάξεις εσύ. Μόνο τηλεόραση και καφενείο δεν κάνει καλό. Μια βόλτα στην “πιάτσα” να κάνεις θα τα μάθεις.
    Απο το πλήθος των διασήμων όλα αυτά τα χρόνια, χαρακτηριστικά θα σου αναφέρω ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και το νούμερο δύο παγκοσμίου φήμης αμερικανικής εταιρείας έχουν προσγειωθεί στην Ιτέα.
    Κανένας δεν είναι παντογνώστης, το να χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς για ένα θέμα που δεν γνωρίζεις σε εκθέτει.
    Θα περιμένω νέα σου όταν ενημερωθείς για το θέμα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή