Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (τέως) ΙΚΑ ΦΩΚΙΔΟΣ


ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

   Συνάδελφοι,
   Καμία αυταπάτη, από κανέναν μας, ότι δήθεν δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα για την νέα σφαγή των συντάξεών μας, που λένε στελέχη της κυβέρνησης ή ότι θα καταργήσουνε το ν. Κατρούγκαλου που μας λένε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!
    Μπροστά μας έχουμε και τις περικοπές των συντάξεων για το 2019, και τη μείωση του αφορολόγητου αλλά και τον «αυτόματο κόφτη» που θα κόβει την ΚΑΘΕ σύνταξη στο ύψος των 384,00 ευρώ που είναι η λεγόμενη εθνική σύνταξη. Νέες περικοπές στην υγεία με γιατρούς, φάρμακα και νοσοκομεία που θα τα χρυσοπληρώνουμε!!
     Για όλα αυτά θα συζητήσουμε στη Γενική μας Συνέλευση, για να προετοιμαστούμε για τις επιθέσεις που ήδη ψηφίσανε και θα εφαρμόσουνε. Να συσπειρωθούμε στο Σωματείο μας

Στις 10,00 το πρωί αρχίζει η Συνέλευση με εκλογή εφορευτικής επιτροπής – ενημέρωση- απολογισμό διοικητικό, οικονομικό.  (Υποψηφιότητες δεκτές έως τις 10,30) και οι εκλογές από τις 11,00  μέχρι τις 2,30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο

Δε νοείτε κανείς συνταξιούχος να λείπει 
από τη συνέλευση και από τις εκλογές.

(Για τη συμμετοχή στις εκλογές απαιτείτε ταυτότητα, βιβλιάριο ασθενείας και η οικονομική τακτοποίηση με συμβολική συνδρομή)

(Όσοι συνάδελφοι ΔΕΝ είναι μέλη, 
μπορούν να εγγραφούν την ίδια μέρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου