Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ - από την απονομή βραβείων στους αρίστους του basket στην Στερεά Ελλάδα


Έγραψαν ιστορία τα Stereabasket Awards με Παναγιώτη Γιαννάκη και Ιωαννίδη! Βραβεύτηκαν οι Μωραΐτης Χρήστος και Παγώνης Γιώργος!

Έγραψαν ιστορία τα Stereabasket Awards με παρόντες Παναγιώτη Γιαννάκη και Ιωαννίδη και πλήθος επωνύμων. Βραβεύτηκε και ο δικός μας Χρήστος Μωραΐτης ως ο καλύτερος προπονητής της Α΄ΕΣΚΑΣΕ! Επίσης ο  Γιώργος Παγώνης που φέτος θα αγωνίζεται στην Κύμη, πήρε δύο βραβεία με τον Γ.Σ. Ιτέας παίρνοντας θέση στην καλύτερη πεντάδα των εφήβων και την καλύτερη πεντάδα των rising stars!
Μια μπασκετική γιορτή που θα μείνει στην ιστορία ήταν η εκδήλωση των Stereabasket Awards σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας, με περισσότερους από 500 φίλους του μπάσκετ να δίνουν το παρών σε μια ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα και με την παρουσία μεταξύ άλλων, δύο τεράστιων προσωπικοτήτων του Ελληνικού αθλητισμού, του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Γιάννη Ιωαννίδη!
Μια εκδήλωση που θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όσους την παρακολούθησαν από κοντά, καθώς είχαν την ευκαιρία εκτός από τις βραβεύσεις σε τοπικό επίπεδο, να δουν και να ακούσουν με προσοχή μπασκετικές αναφορές ανθρώπων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Γιάννης Ιωαννίδης αποθεώθηκαν από το κοινό όταν ανέβηκαν να βραβευτούν, μιλώντας και οι δύο για την αξία και τα οφέλη μέσα από τον αθλητισμό, προτρέποντας τα νεαρά παιδιά να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο.
Καλεσμένος και τιμώμενο πρόσωπο ήταν επίσης ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, αλλά και οι παίκτες με αμαξίδιο Μπαρμπαγεωργόπουλος και Καράκωστας που κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.
Ειδικές βραβεύσεις, έγιναν ακόμα στην εφηβική ομάδα της ΑΓΕΧ που το 2000 κέρδισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων, στον Γ.Σ.Κύμης, στον Μάνθο Σοφογιάννη, στον πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ Χάρη Μελετίου και στον Άρη Αμφίκλειας που πήρε το βραβείο fair play.
Από την ΕΣΚΑΣΕ τιμήθηκαν οι καλύτεροι της περασμένης χρονιάς, όπως ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του site αλλά και μέσω e-mails σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και οι Γ. Βελισσαράκος και Σωκρ. Γκιζόγιαννης ως οι καλύτεροι προπονητές και παίκτες της Περιφέρειας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φ. Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Στ. Ελλάδας Η. Μπουρμάς, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρ. Παγώνης και βέβαια πλήθος κόσμου από όλη τη Στερέα που γέμισε ασφυκτικά το Συνεδριακό κέντρο. Είναι ενδεικτικό πως ήρθε απ’ ευθείας από το Καρπενήσι και την προετοιμασία του Ηφαίστου Λήμνου ο Θανάσης Γιαπλές που μετά την εκδήλωση γύρισε αμέσως πίσω, αλλά και πολλοί εκπρόσωποι ομάδων και φίλοι του αθλήματος από Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα.
Την εκδήλωση παρουσίασαν ο δημοσιογράφος Σπύρος Βασιλείου και η ραδιοφωνική παραγωγός Βένια Σαμπάνη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου