Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (δ.σ.) : ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ (μετά θορύβου)

(Μαυρολιθάρι. Φωτογραφία Νίκος Σταντζούρης)
  "Κύριε Δήμαρχε, εγώ δεν είμαι ένας απλός άνθρωπος που συμπλήρωσα το ψηφοδέλτιό σας για να θέσετε την υποψηφιότητά σας  και ουδέποτε θέλησα να πορευτώ έτσι.  Είμαι εκλεγμένος ενεργός Δημοτικός Σύμβουλος με θέληση και δράση και πραγματική ενασχόληση με τον Δήμο Δελφών και ως τέτοιο σύμβουλο θα έπρεπε να με είχατε αντιμετωπίσει."

Αυτή είναι η τελευταία παράγραφος από την επιστολή ανεξαρτη-τοποιήσεως του Δημοτικού Συμβούλου Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, από την δημοτική παράταξη του Δήμαρχου του Δήμου Δελφών.


  Η επιστολή έχει ημερομηνία 27-2-2018 (εχθές) και πλέον, ο τέως αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ιτέας και παραδίδων προσεχώς και την προεδρία στην Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος (όταν και εφ' όσον ευρεθούν ...εθελοντές για να την επανδρώσουν), θα παραμείνει εντός του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών ως ανεξάρτητος.

  Γράφει και άλλα στην επιστολή του ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, απευθυνόμενος προς τον συνεπώνυμό του Δήμαρχο, Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο.  Εκφράσεις οι οποίες θα έπρεπε να έχουν προσβάλει τον Δήμαρχο.  
Αλλά αυτός, δεν είχε προσβληθεί όταν ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ως αντιδήμαρχος τότε, τον είχε εκθέσει κατηγορώντας τον με την γνωστή παραίτησή του προ διετίας περίπου, για την μεροληψία του έναντι της θεματικής αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, θα "στεναχωρηθεί" τώρα, επειδή τον περιγράφει ως αναξιόπιστο ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος;...

Για την διαμόρφωση απόψεως στους αναγνώστες, αναπαράγουμε ένα ακόμη ...διαφωτιστικό σημείο της διοικήσεως του δημάρχου, όπως το περιγράφει στην επιστολή του, ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος :

  "Όπως ήδη γνωρίζετε, οι πράξεις και οι παραλείψεις σας το τελευταίο διάστημα απέχουν από τις προγραμματικές σας δηλώσεις και σας οδηγούν σε λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις, οι περισσότερες των οποίων έχουν ληφθεί εν ερήμην μου, παρ, ότι με αφορούν."

"Ας είναι καλά ο Σάλωνας..."  (Καταλονική ρήση)

"Παραλίχνεψε" η παράταξη του Δημάρχου.  Θα σταματήσει εδώ όμως η αποψίλωσή της;...




1 σχόλιο:

  1. Τραγικοί, για γέλια και για κλάματα. Οι πλέον ανίκανοι αυτοδιοικητικοι που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή