Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Π. ΤΑΓΚΑΛΗΣ (δ.σ.) : ΠΡΟΣ "ΤΕΡΨΙΝ" ΟΙ "ΑΠΟΚΡΙ- ΑΤΙΚΕΣ" ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙ- ΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ


Πνίγηκαν


   Συνήλθε και με πλήρη απαρτία στις 12-1-2018, η  Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Δελφών, της οποίας ως γνωστόν, τα 8 (οκτώ) της μέλη είναι ο Δήμαρχος και 7 (επτά) Αντιδήμαρχοι, ομοπαρατάξιοι όλοι, εννοείται.  Λόγω της παντελούς απουσίας της αντιπολιτεύσεως από αυτή την Επιτροπή, θα ήταν δυνατόν να χαρακτηρισθεί και ως μια "μάζωξη" ομοϊδεατών αυτοδιοικητικών (ακραία η έκφραση), κάτι ωσάν "γαλαζοαίματη" γερουσία (υπερτιμημένη έκφραση), η ακόμη και ωσάν το Τοπικό ...Κρεμλίνο (εγγύς της αληθείας έκφραση), εντός του οποίου δεν ευδοκιμούν οι διαφορετικές απόψεις και όπου άπαντες ενστερνίζονται την άποψη του "ηγέτη".

  Το θέμα της Επιτροπής ήταν τα 2 Λιμενικά Ταμεία εντός του Δήμου Δελφών.  Με εκτεθειμένον ανεπανόρθωτα τον Δήμαρχο, ο οποίος είχε τάξει "λαγούς με πετραχήλια"  ένθεν  και εκείθεν, έπρεπε να υπάρξει κάτι για να "καθησυχάσει" το Γαλαξείδι, να "κοιμίσει" την Ιτέα και να δημιουργήσει προσμονές στους δυσανασχετούντες.
  
Και η λύση ευρέθη :   Με (εμπνευσμένη) εισήγηση  του Δημάρχου και ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου, η Επιτροπή απεφάσισε ομόφωνα ότι, το αίτημα πλέον του Δήμου Δελφών είναι, "η ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση του Υπουργού Εσωτερικών!...".  Άρα, δεν πταίει ο Δήμαρχος γιατί ο Υπουργός αρνείται να παραβεί τον Νόμο!...
   
Και όχι μόνον αυτό : Δίνει εντολή (η Εκτελεστική Επιτροπή) στον Βουλευτή του Νομού "να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση".   
Τι είπε ο άνθρωπος και οι υπόλοιποι εχειροκρότησαν!...

Η πιο κάτω αναδημοσιευόμενη επιστολή-ανακοίνωση για το θέμα του Λιμενικού Ταμείου, του Παναγιώτη Ταγκαλή, επικεφαλής της δημοτικής παρατάξεως "Ενωτική Πορεία Ελπίδας & Ανάπτυξης", είναι και κατατοπιστική και απολαυστική.

**********************************

Δ.ΔΕΛΦΩΝ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
' Λιμενικό ταμείο'
Κύριοι παρεπιδημούντες του Δήμου Δελφών - όσοι τουλάχιστον έχετε απομείνει,
η κομπορρημοσύνη σας είναι περίσσεια, τα έργα σας όμως πενιχρά
κρατάτε τριάμισι χρόνια δέσμιο το Λιμενικό ταμείο με τις διπλές υποσχέσεις που έχετε δώσει, αφού δεν θέλετε να δώσετε λύση
στερείτε τη δυνατότητα επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων και ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου,
έχετε εμπλακεί σε ανούσια παιγνίδια εξουσίας και αυτοπροβολής του υφιστάμενου-θνησιγενούς Λιμενικού Ταμείου.
Οι ευθύνες σας είναι μεγάλες έναντι των συμπολιτών σας, τόσο της Ιτέας όσο και του Γαλαξιδίου.
Είσαστε ο κυριότερος ανασταλτικός παράγοντας του Δήμου Δελφών μετά την κρίση. Επισυνάπτω την 'Αποκριάτικη' απόφαση της εκτελεστικής σας επιτροπής προς 'τέρψιν' του τριημέρου.
Παναγιώτης Ταγκαλής
*******************************************




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου