Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ : ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ - Ανακοίνωση


Φίλες και φίλοι, συναδέλφισσες και  συνάδελφοι από τον κόσμο της πρωτοβουλίας και της εργασίας  ,
την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 ο συνδυασμός μας σας καλεί να ανατρέψουμε το επί 6 χρόνια ανύπαρκτο Επιμελητήριο.
Ως τώρα είδαμε τι μπορεί ή τι δεν μπορεί να κάνει ο κ.Αυγερινός Βασίλης  ο οποίος την τελευταία εξαετία διατελεί αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Φωκίδας . Έρχεται λοιπόν αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε όλοι με τα τόσα προβλήματα στις επιχειρήσεις  μας , και με ένα Επιμελητήριο που μόνο δίπλα μας δεν είναι ως τώρα  να ζητάει  ψήφο  για να αλλάξει τίτλο και να ονομαστεί πρόεδρος  υποσχόμενος  κατά τα λεγόμενα του ,  ότι ο συνδυασμός του << θα αναδείξει και θα υποστηρίξει τα προβλήματα του τόπου μας και του Επαγγελματία ειδικότερα τόσο σε τοπικό επίπεδο , όσο και στην κεντρική Εξουσία >> . Το μοναδικό ερώτημα που γεννιέται μετά από αυτό είναι ένα:
Δεν μπόρεσε να το πραγματοποιήσει τα τελευταία 6 χρόνια , τι θα αλλάξει τώρα;
Μα φυσικά τίποτα δεν θα αλλάξει. Μέχρι σήμερα  η διοίκηση του ΕΒΕ Φωκίδας δεν είπε λέξη  για τα  μεγάλα θέματα του Νομού μας που έχουν άμεση σχέση και επιδρούν αρνητικά στα έσοδα των τοπικών επιχειρήσεων. Δεν πήραν θέση ΠΟΤΕ για το θέμα του νοσοκομείου της Άμφισσας , για το Αστυνομικό τμήμα των Δελφών , για τα χωροταξικά προβλήματα όλης της παραθαλάσσιας ζώνης και τέλος για το καμένο Δελφικό τοπίο του Ελαιώνα.
Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα προβλήματα είναι σοβαρά για τούτον εδώ τον τόπο. Χρειάζεται πάθος , αγάπη και όρεξη  για να μπορέσεις να είσαι σε αυτή τη θέση. Χρειάζεται ανθρώπους που μένουν στο νομό μας και δραστηριοποιούνται σε αυτόν  ώστε να αφουγκράζονται καθημερινά τα προβλήματα και τις ανησυχίες των επαγγελματιών – μελών .
 Τα 6 τελευταία χρόνια το μόνο που έκαναν είναι αυτά που εφαρμόστηκαν σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας και προσπαθούν να τα εμφανίσουν σαν δικά τους. Η απαξίωση για το θεσμό που υπάρχει από τους περισσότερους είναι άκρως φυσιολογική και προφανής. Το Επιμελητήριο θα έπρεπε να είναι ανταποδοτικό  και όλοι οι επαγγελματίες να βλέπουν έμπρακτα τα χρήματα τους να γυρνούν σε αυτούς και όχι σε άσκοπα ταξίδια ή δικαστήρια δίχως τέλος. Σκοπός  του Επιμελητηρίου άλλωστε είναι να ενημερώνει , να επιμορφώνει και να ελέγχει τους επαγγελματίες για το καλό όλων.
Το τεράστιο ζήτημα με το πρόγραμμα << Κοινωνία της Πληροφορίας >> που βασανίζει οικονομικά το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια έρχεται να αποδείξει την λάθος διαχείριση από την μεριά της προηγούμενης διοίκησης. Η απόφαση βγήκε. Το ΕΒΕ Φωκίδας είναι χρεωμένο 270.00 ευρώ.
Αν αυτό δεν είναι αποτυχία , τότε τι είναι;
Η  << ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ >> με επικεφαλή τον κ. Νικόλαο Αλεξανδρόπουλο είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με μόνο όραμα την αλλαγή πλεύσης του ΕΒΕ Φωκίδας , με αγάπη , δύναμη και μεράκι για τον τόπο μας. 
Ζητάμε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας αποδείξουμε τι σημαίνει πραγματικά Επιμελητήριο .Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ψήφο και την εμπιστοσύνη  ΟΛΩΝ  των επαγγελματιών  του νομού Φωκίδας σε αυτές τις εκλογές.  
Η λύση είναι στα χέρια σας.
 Εσείς μόνο μπορείτε να δείξετε με την επιλογή σας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου αν θέλετε ένα Επιμελητήριο που θα είναι δίπλα σας ή αν θέλετε να ξαναζήσουμε άλλα 4 χρόνια στο περιθώριο και την απαξίωση.
Με αγάπη για τον τόπο μας
"Ανεξάρτητη Προοδευτική Συσπείρωση "
υποψήφιος πρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας
Αλεξανδρόπουλος Νικόλαος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου