Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕ- ΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΩΚΙΔΟΣ

Συνάδελφοι και φίλοι επαγγελματίες του Νομού Φωκίδας

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και με την ψήφο σας δώσατε φωνή στον συνδυασμό μας «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», στέλνοντας Επτά μέλη μας στο ΕΒΕ Φωκίδας.
Θέλουμε να σας πούμε ξανά τώρα, μετά τις εκλογές, ότι όλα αυτά που συζητήσαμε, αναλύσαμε και σχεδιάσαμε στις προεκλογικές μας συναντήσεις δεν θα ξεχαστούν.


Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» είναι μια παράταξη που δεν αποτελεί άθροισμα προσωπικών φιλοδοξιών αλλά ανάγκη κάποιων ανθρώπων να αγωνιστούν για να μπορέσει το Επιμελητήριο Φωκίδας να ανακτήσει τον θεσμικό του ρόλο και να βοηθήσει κάθε επαγγελματία που με τη δουλειά του προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε δύσκολους καιρούς.
Είναι ανάγκη να καταλάβουμε όλοι ότι η περιοχή μας έχει δυνατότητες ανάπτυξης. Αυτό όμως για να γίνει, πρέπει να ενεργοποιηθούν εκείνοι οι άνθρωποι που πάνω από το προσωπικό τους όφελος βάζουν το καλό του συνόλου και είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν για αυτό.
Ευχόμαστε στον κ. Βασίλη Αυγερινό και στους συνεργάτες του καλή πορεία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» σαν αντιπολίτευση θα είναι εκεί, δημιουργικά να στηρίζει κάθε προσπάθεια που θα γίνεται για να λυθούν χρόνια προβλήματα του κλάδου μας, αλλά θα είμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στασιμότητας.

Νίκος Αλεξανδρόπουλος
Βούλγαρης Χρήστος
Κλεάνθης Κώστας
Ζαφειράκου Σάρρα
Κουτσομπίνα Στυλιανή
Γρίβας Ευθύμιος
Πάντζος Γιώργος


σ.σ. : Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φωκίδος, με τα επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου