Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ


ΟΥΤΟΠΙΑ
ΔΟΜΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
«Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»
Δεν θα μπορούσε κανένας άλλος στίχος ποιητή να περιγράψει πως χάθηκε το σπίτι του Παρασκευά Καραμήτσου και τυπικά να ανήκει από σήμερα στην ALPHA BANK.
Η παρουσία των αλληλέγγυων κατοίκων και συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής περιουσίας ήταν εκεί . Όμως ο αγαπητός μας συμπολίτης αποφάσισε να ακολουθήσει την παροιμία «ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται» και να ακολουθήσει την γραμμή του Αρτέμη Σώρρα . Μπορεί ο Αρτέμης Σώρρας να αναζητείται από τις Αρχές για να του περάσουν χειροπέδες, ωστόσο οι οπαδοί του αλωνίζουν και πείθουν πληττόμενους ότι θα τους σώσουν τα σπίτια με το παγκόσμιο καταπίστευμα και ένα σ(ω)ρρό ανοησίες.
Αντί να αποκλειστεί το Ειρηνοδικείο, να μην έχει πρόσβαση συμβολαιογράφος και πλειοδότες ,οι Σωραίοι άρχισαν και έκαναν μηνύσεις στον εισαγγελέα και όπου αλλού έκριναν αυτοί. Μια πρακτική που εμείς ΕΠΟΥΔΕΝΙ δεν συμφωνούμε.
Οι «Ουτοπιστές» καταγγέλλουν ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού ΔΕΝ τηρήθηκε από την συμβολαιογράφο κυρία Κουτρολίκου και είναι παράτυπη από την αρχή ως το τέλος.
Αν ο αγαπητός μας συμπολίτης αποφασίσει να πάει στον εισαγγελέα και να καταγγείλει την παράτυπη διαδικασία του πλειστηριασμού θα είμαστε δίπλα του σαν μάρτυρες. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να ακουστεί σκληρό αλλά είναι η ωμή πραγματικότητα. Του ευχόμαστε «Καλές Γιορτές» δυστυχώς γι αυτόν και τα δύο του παιδιά αλλά θα τις κάνουν στο δρόμο.
ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ !!! Ραντεβού κάθε Τετάρτη με αγωνιστικές κινητοποιήσεις να αποτρέψουμε και να ακυρώσουμε στην πράξη, τις προσπάθειες της κυβέρνησης, κερδοσκόπων ”κορακιών” και των τραπεζών για υφαρπαγή λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.3 σχόλια:

  1. τσακωνονται οι συλλογικότητες ποιος θα αναλάβει την δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αφού ο Καραμήτσος είχε καλέσει άλλους εσείς γιατί πήγατε χωρίς την θέλησή του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ελληνες χρωσταν στις τραπεζες 280δις.Μιλαμε για ολα τα δανεια κοκκινα και εξυπηρετουμενα.Οι τραπεζες (μας) πηραν συμφωνα με δημοσιευματα 310 δις.Αν αυτο αληθευει προκυπτει το ερωτημα:Πως γινεται να χρωσταμε στις τραπεζες αφου πηραν περισσοτερα με τις ανακεφαλαιοποιησεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή