Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Επίκαιρη ερώτηση εν όψει της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου στα Ψαχνά Ευβοίας, κατέθεσε ο επικεφαλής της Παράταξης κ. Νικόλαος Στουπής. Με την ερώτηση ο κ. Στουπής ζητάει από την Περιφερειακή Αρχή την πλήρη απογραφή και παρουσίαση των χορηγιών που έχουν δοθεί από την Περιφέρεια προς τους αντίστοιχους Φορείς, από την αρχή της θητείας μέχρι και σήμερα, καθώς και τον σκοπό που διέπει τη κάθε χορηγία. Ακολουθεί η ερώτηση:

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η


Προς: Περιφερειάρχη κ. Κ Μπακογιάννη

Kε Περιφερειάρχη,


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με επίκληση της ανάγκης και χρησιμότητας συνδρομής στα κοινά, προβολής του τόπου, της τέχνης, της παράδοσης και της κουλτούρας της, φέρεται να συμβάλλει με χορηγίες κατά καιρούς σε διάφορες δράσεις που διοργανώνονται από συλλόγους και άλλους τοπικούς φορείς, με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, του Περιφερειακού Συμβουλίου και πιθανά του Περιφερειακού Ταμείου.

Στα πλαίσια της ουσιαστικής ενημέρωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, για λόγους διαφάνειας και χρηστής Διοίκησης θα θέλαμε μια πλήρη - αναλυτική απογραφή και παρουσίαση από την αρχή της θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου μέχρι σήμερα κάθε τέτοιας περίπτωσης, αναλυτικά ανά χορηγία και ανά Περιφερειακή ενότητα, τον φορέα που απευθύνθηκε καθώς και το σκοπό κάθε μιας από αυτές .

ΛΑΜΙΑ 14/12/2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου