Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΦΩΚΙΚΟΥ & ΠΑΟΚ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ «Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΥ»

                                                 Άμφισσα 19 Μαΐου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου 2016,στα πλαίσια της 1ης ημέρας του 2ου Φεστιβάλ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας/Σχολή Διοίκησης Οικονομίας/ΔΟ.Ε.Π.Τ.Μ. Άμφισσας , ο αγώνας ποδοσφαίρου
μεταξύ των ομάδων των παλαιμάχων του «Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΥ» και του «Π.Α.Ο.Κ.» για φιλανθρωπικό σκοπό, με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετική επιτυχία.
Συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων ,που προσφέρθηκαν εθελοντικά, για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και έγινε αιμοληψία σημαντικού αριθμού μονάδων αίματος , με τη συμμετοχή του Αιμοδοτικού Συλλόγου Άμφισσας «Άγιοι Ανάργυροι»(και με την επίβλεψη του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άμφισσας).
Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν οι απονομές των αναμνηστικών επάθλων ( σε χαρούμενο και φιλικό κλίμα) και προσφέρθηκαν στους παλαιμάχους (και στην αποστολή) του Π.Α.Ο.Κ. δώρα με τοπικά προϊόντα και αναμνηστικά των ΕΛ.ΤΑ., που αγόρασε και προμηθεύτηκε ο Σύλλογος μας .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους:

  • Την εταιρία «ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟ» ΑΜΕ και ιδιαίτερα το Πρ/νο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Λουκά , για τη σημαντική οικονομική ενίσχυσή μας.
  • Το φαρμακοποιό Δημήτριο(Μίμη) Παπανικολάου, για τις κρέμες περιποίησης «THALIA» (δικής του παραγωγής) που προσέφερε.
  • Την εταιρία «ΑΡΓΥΡΙΟΥ-Οινοποιητική Παρνασσού» και ιδιαίτερα το Δ/ντα Σύμβουλο κ. Αργυρίου Νίκο ,για τη προσφορά φιαλών οίνου «ΕΡΩΧΟΣ».
  • Την ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. και ιδιαίτερα το κ. Σάββα Γιαννοσπύρο ,Δ/ντή του Κεντρικού Καταστήματος Άμφισσας ,για τα αναμνηστικά-συλλεκτικά δώρα με θέμα την «Άμφισσα».
  • Την «ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ» και ιδιαίτερα το πρόεδρό της κ. Ηλία Ξηρό , για τη προσφορά συσκευασιών «Μαύρης Ελιάς Άμφισσας».
  • Τη ποτοποιία «ΑΝΔΡΕΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ» , για τη προσφορά φιαλών με το τοπικό τσίπουρο «Το ρακαριό του Σάλωνα».
  • Το οπωροπωλείο «ΑΦΟΙ Δ.ΜΑΡΓΩΝΗ» για τη προσφορά φρούτων.

Ευχαριστούμε επίσης, τους φορείς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ,που συνεργάστηκαν και μας βοήθησαν, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης:

  • ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους του Δημοτικού Σταδίου.
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ και ιδιαίτερα την κ. Ελένη Πετρολιού.
  • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ και ιδιαίτερα την Δ/ντρια κ. Νάνσυ Ψάλτη.
  • ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ και ιδιαίτερα το κ. Νίκο Κοκολόγο.
  • Radio Amfissa και ιδιαίτερα τους κ. Κώστα Παλάντζα & κ. Ευθύμιο Τσαγκρινό.
  • ΦΩΚΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.
  • ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ.
  • ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ.
  • Amfissapress.
  • Amfissaface.


Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το Σύνδεσμο Βετεράνων του Π.Α.Ο.Κ. ,τον αρχηγό της αποστολής κ. Πέλλιο Φιλώτα ,το προπονητή κ. Τερζανίδη Χρήστο, τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Μαλιούφα Κώστα ,καθώς και τη Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και ιδιαίτερα το μεγαλομέτοχο της κ. Ιβάν Σαββίδη και το Γενικό Αρχηγό της κ. Πουρλιοτόπουλο Βαγγέλη , για τη τιμή που μας έκαναν να επισκεφτούν την Άμφισσα ,τη περιοχή των Δελφών και να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση φιλανθρωπίας και κοινωνικής ευαισθησίας.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως οφείλουμε στο Τ.Ε.Ι. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ιδιαίτερα στο δραστήριο Καθηγητή κ. Σακελλάρη Κώστα ,τόσο για τη τιμητική πρόσκληση που μας έκανε να συμμετέχουμε σε αυτό το φεστιβάλ ,όσο και για τη καταλυτική βοήθειά του στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτού του αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού.
Πάνω από όλους όμως, ευχαριστούμε τα μέλη μας , τους παλαίμαχους του «Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΥ» ,τους «ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ ΦΩΚΙΚΟΥ», καθώς και τους φιλάθλους της περιοχής , που όχι μόνο τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα , αλλά έδωσαν τόσο από το υστέρημά τους ,όσο και από το αίμα τους για τη βοήθεια των άπορων και πασχόντων συνανθρώπων μας.
Αυτό πιστεύουμε ότι οφείλεται στο υψηλό συναίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έχει ο κόσμος του Αθλητισμού καθώς και η κοινωνία της Άμφισσας & της Φωκίδας ,παρά τις δυσκολίες των καιρών.
Ήταν συγκινητική η συνύπαρξη και η συνεργασία φορέων-θεατών-παλαιμάχων-παιδιών-γυμναστών-ιατρών-νοσηλευτικού προσωπικού για την επιτυχή πραγμάτωση αυτής της εκδήλωσης που είχε σκοπό την ενίσχυση των απόρων και των πασχόντων συνανθρώπων μας.
Μέσα από τα βάθη της ψυχής μας τους ευχαριστούμε όλους.


« Διαφέρουμε, γιατί προσφέρουμε !! »


Για το Δ.Σ. του Συλλόγου


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΝΝΟΣΠΥΡΟΣ            ΜΑΚΗΣ ΒΑΚΛΑΙΔΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου